Η Ισπανική Volotea έρχεται στην Αθήνα

Η Ισπανική Volotea έρχεται στην Αθήνα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

… με πέντε νέα δρομολόγια σε Ελλάδα και Ιταλία.

Μέχρι τώρα τη γνωρίζαμε (αν τη γνωρίζαμε) για τις πτήσεις που πραγματοποιεί σε πολλούς μικρούς ελληνικούς προορισμούς, συνδέοντάς τους με άλλα μεσαία και μικρά αεροδρόμια της Ευρώπης – όπως κάθε εταιρεία χαμηλού κόστους ξέρει πολύ καλά να κάνει!

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, μας ήρθε άλλη μια ευχάριστη είδηση για το αεροδρόμιο της Αθήνας και κατ’ επέκταση όλους τους επιβάτες του, που δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της νεαρής ισπανικής εταιρείας -ξεκίνησε τις πτήσεις της το 2012- με το κάπως περίεργο όνομα (προφέρεται «Βολοτέα») ότι από την ερχόμενη εαρινή και θερινή σεζόν θα έχει παρουσία και στην Αθήνα, και μάλιστα θα πετάει από/προς  Σαντορίνη, Παλέρμο, Πίζα/Τοσκάνη, Μπάρι και Βενετία. Και δεν θα μείνει εκεί. Το 2015, η Volotea θα ξεκινήσει πτήσεις και σε δύο ακόμη ελληνικά αεροδρόμια, τη Ζάκυνθο και τη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, οι 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από/προς Σαντορίνη θα ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου 2015 και θα διαρκέσουν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, ενώ για τη Βενετία θα ξεκινήσουν νωρίτερα (3 Απριλίου) και για τους υπόλοιπους ιταλικούς προορισμούς τέλη Μαΐου και μέσα στον Ιούνιο.

Μέχρι τώρα η εταιρεία εξυπηρετεί 119 προορισμούς στην Ευρώπη, ενώ έχει θέσει ως στόχο για το 2015 τη διεύρυνση του δικτύου της σε συνολικά 151 προορισμούς. Η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα στηριχθεί στην προσθήκη τεσσάρων επιπλέον αεροσκαφών από 15 Boeing 717 σήμερα, σε 19 αεροσκάφη το καλοκαίρι 2015 και στην αύξηση των απασχολουμένων από 480 εργαζομένους κατά την περίοδο αιχμής του 2014 σε 580-600 εργαζομένους την επόμενη χρονιά.

> www.volotea.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή