Τέταρτο Santa Run στα Χανιά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες Αϊ-Βασίληδες περπατούν για καλό σκοπό.

Την πρώτη χρονιά ήταν 400, τη δεύτερη 1.500, την τρίτη 3.000 και φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000! Το Santa Run, ο θεσμός που αγκάλιασαν κάτοικοι και επισκέπτες των Χανίων από την πρώτη κιόλας φορά, είναι μια γιορτινή διοργάνωση που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα δρόμο περπατήματος, όπου οι συμμετέχοντες είναι ντυμένοι Αϊ- Βασίληδες και, γυρνώντας μέσα στην πόλη των Χανίων, απολαμβάνουν κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής.

Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. «Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι, γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη», λένε οι εμπνευστές και δημιουργοί του ομώνυμου σωματείου, οι οποίοι προχωρούν σε αυτή την τέταρτη διοργάνωση, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και με βασικό σκοπό την ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – συλλόγων οι οποίοι ασχολούνται με παιδιά από τα Χανιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν δοθεί στα τέσσερα ιδρύματα από το σωματείο του Santa Run 75.304 ευρώ. Και φέτος ελπίζουν να διπλασιάσουν το ποσό.

> Από σήμερα το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 20 ευρώ, www.santarunchania.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή