Διεθνής διάκριση για το Sofitel Athens Airport

Διεθνής διάκριση για το Sofitel Athens Airport

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…στα βραβεία του διεθνούς site κρατήσεων Agoda.com.

Με την απονομή του βραβείου Gold Circle 2014 έκλεισε η χρονιά για το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση που προέρχεται από την ασιατική αγορά. Διανύοντας το έκτο κατά σειρά έτος, τα βραβεία Gold Circle της δημοφιλούς ιστοσελίδας online κρατήσεων ξενοδοχείων της Ασίας Agoda.com (και μέλος του Ομίλου Priceline που είναι εισηγμένος στο δείκτη Nasdaq) απονέμονται στα καταλύματα που ενσωματώνουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά της online βιομηχανίας της φιλοξενίας.

«Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει το εξαιρετικό επίπεδο δέσμευσής μας απέναντι στην τεχνολογία αιχμής και την κορυφαία εξυπηρέτηση», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Ciryl Manguso. «Είναι εύλογο να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, αφού η παρουσία του Sofitel Athens Airport στη διεθνή λίστα των βραβευμένων ξενοδοχείων του Agoda.com προάγει όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά και την ίδια την Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή