Η Singapore Airlines γιορτάζει τα 50χρονα της Σιγκαπούρης

Η Singapore Airlines γιορτάζει τα 50χρονα της Σιγκαπούρης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…και προσφέρει ναύλους σε χαμηλές τιμές.

Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης κλείνει φέτος μισό αιώνα ζωής και η Singapore Airlines γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ανεξαρτησία της χώρας με ένα πρόγραμμα ειδικών προσφορών που φέρει την ονομασία «Απολαυστικές Αποδράσεις» (Escape and Enjoy) και αφορά σε πτήσεις προς Ασία και Αυστραλία.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2015 και για ταξίδια που θα λάβουν χώρα μέχρι και τις 31 Μαΐου, όπως επίσης και το διάστημα 1-30 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Από την Αθήνα οι ναύλοι (μετ’ επιστροφής) που θα πετύχετε καθορίζονται ως εξής: Σιγκαπούρη από 724 ευρώ, Μαλαισία από 728 ευρώ, Ταϊλάνδη από 730 ευρώ, Ινδονησία και Φιλιππίνες από 687 ευρώ, Αυστραλία από 918 ευρώ.

Ολα τα ταξίδια πραγματοποιούνται με ενδιάμεση στάση στη Σιγκαπούρη, την οποία μπορείτε να γνωρίσετε κλείνοντας κάποιο από τα διαθέσιμα εκπτωτικά πακέτα του προγράμματος «Σιγκαπούρη Stopover Holiday».

> www.singaporeair.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή