Πού θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το 2015;

Πού θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το 2015;

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεξικό, Καναδάς και Μεγάλη Βρετανία είναι οι διεθνείς προορισμοί που θα υποδεχτούν τους περισσότερους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Παρόλο που φέτος οι Αμερικανοί θα πραγματοποιήσουν τις λιγότερες διακοπές των τελευταίων 40 χρόνων, σύμφωνα τουλάχιστον με έκθεση της εταιρείας Oxford Economics (oxfordeconomics.com), που διενεργήθηκε για χάρη της Αμερικανικής Ταξιδιωτικής Ενωσης (ustravel.org), ουκ ολίγοι είναι αυτοί που έχουν επιλέξει μακρινούς ευρωπαϊκούς και ασιατικούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, ήδη από πέρυσι το ηλιόλουστο Μεξικό φιγουράρει πρώτο στη λίστα των αγαπημένων διεθνών προορισμών για το 2015, ενώ ακολουθούν ο Καναδάς και η Μεγάλη Βρετανία. Στην τελευταία, το Λονδίνο υποδέχεται δύο στους τρεις Αμερικανούς που φτάνουν στη χώρα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, ενώ Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Μπαχάμες, Τζαμάικα, Κίνα, Ισπανία και Ιαπωνία συμπληρώνουν την πρώτη εντεκάδα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι Μιανμάρ και Κούβα είναι οι δύο πρώτοι ανερχόμενοι προορισμοί για τους Αμερικανούς, ενώ εντός της απέραντης χώρας Καλιφόρνια, Τέξας, Φλόριντα και Νέα Υόρκη καταλαμβάνουν με αυτήν τη σειρά τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή