Νέο πρόγραμμα προνομίων από τη Signature Travel

Νέο πρόγραμμα προνομίων από τη Signature Travel

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπτώσεις έως και 10% στα ταξιδιωτικά τους πακέτα κερδίζουν οι φίλοι της εταιρείας.

Με παρουσία είκοσι τριών ετών στη διοργάνωση ταξιδιών υψηλού επιπέδου, η Signature Travel επιβραβεύει τα πιστά μέλη της και χαρίζει αποκλειστικές εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια, μέσα από το νέο πρόγραμμα προνομίων που δημιούργησε και παρουσίασε πρόσφατα σε ειδική εκδήλωση.

Συμμετέχοντας εύκολα και κερδίζοντας άμεσα, οι φίλοι της Signature Travel έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έκπτωση έως και 10% στα ταξιδιωτικά τους πακέτα από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, αποκτούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο προσφορών από επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αγορών ή στην αξία τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλες κατηγορίες μελών, το Silver Bonus και το Gold Bonus, με παροχή έκπτωσης στα ταξιδιωτικά προγράμματα 7% και 10% αντίστοιχα και πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο εκπτώσεων και για τις δύο κατηγορίες.

Η παροχή της έκπτωσης πραγματοποιείται απλώς με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας μέλους είτε στη Signature Travel είτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

> Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφτείτε την αντίστοιχη κατηγορία προνομίων στο νέο site της εταιρείας signature.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή