Όλο τον Φεβρουάριο το Alkyon Resort γιορτάζει

Όλο τον Φεβρουάριο το Alkyon Resort γιορτάζει

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…και προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο διαμονής στο κοντινό Βραχάτι.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα το πολυτελές Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με το «Be my Valentine» πακέτο, που περιλαμβάνει διαμονή σε τζούνιορ σουίτα, πλούσιο πρωινό και ρομαντικό δείπνο στο Sky Bar Restaurant προς 170 ευρώ η διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Σοκολατάκια Leonidas και ένα μπουκάλι κρασί «Οψιμος Τρύγος» της οικογένειας Παπαργυρίου περιμένουν τους φιλοξενουμένους στη σουίτα, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa Center για σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ στο θερμαινόμενο τζακούζι και κολύμπι στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, 15% έκπτωση στις θεραπείες προσώπου και σώματος και πρόγραμμα με ζωντανή μουσική για τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Η αναχώρηση από τη σουίτα μπορεί να γίνει στις 4 το απόγευμα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής του «Be my Valentine» Spa Suite Package σε ειδική τιμή (120 ευρώ το ζευγάρι χωρίς φαγητό).

> Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για το διάστημα 1-28/2, εξαιρείται το τριήμερο της Αποκριάς 20-23/2. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Τ/27410-52.010, www.alkyonhotel.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή