Εσείς πώς θα γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων;

Εσείς πώς θα γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων;

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι ρομαντικές προτάσεις για το τριήμερο 13 – 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο Ξυλόκαστρο, στα Ζαγοροχώρια και στην Αλεξανδρούπολη.

Το Aristi Mountain Resort στα Ζαγοροχώρια σάς καλεί να γράψετε τη δική σας ιστορία αγάπης, καθώς με την άφιξή σας στο ξενοδοχείο θα σας δοθεί μια φωτογραφική μηχανή μαζί με ένα χάρτη με τα ωραιότερα σημεία στο resort και στη γύρω περιοχή για φωτογράφιση! Στο δωμάτιο θα σας περιμένει ένα Love Box με χειροποίητες σοκολατένιες πραλίνες, ροζ σαμπάνια, αρωματικά κεριά και αιθέρια έλαια, ενώ το βράδυ του Σαββάτου ο chef θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο. Επιλέξτε ανάμεσα σε δωμάτια, σουίτες και βίλες που έχουν δημιουργηθεί με φυσικά υλικά, ζήστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο κέντρο spa του resort με τη μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό, με εκλεκτά τοπικά προϊόντα. Μετά την αναχώρησή σας και αφού παραδώσετε τη φωτογραφική μηχανή με τις εικόνες σας, η ομάδα του βραβευμένου ξενοδοχείου θα ετοιμάσει και θα σας στείλει το άλμπουμ του δικού σας love story.

> Από 300 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, συμπεριλαμβανομένου σαββατιάτικου δείπνου. Κρατήσεις: Τ/ 26530-41.330, [email protected], www.aristi.eu

Στο αθηναϊκό Μetropolitan θα γιορτάσετε τον έρωτα με ένα ρομαντικό δείπνο στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Στο Avenue bistro & bar ο σεφ Ηλίας Καριώτογλου θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας και θα σας προσφέρει ένα μενού πέντε πιάτων, σε ένα περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, τριαντάφυλλα και ρομαντική ζωντανή μουσική (τιμή μενού κατ’ άτομο: 50 ευρώ). Δέυτερη επιλογή το εστιατόριο Le Trocadero, όπου θα σας περιμένει ένας ξεχωριστός γευστικός μπουφές, ειδικά σχεδιασμένος για την ημέρα από τον σεφ Γιάννη Τσούνα (τιμή κατ’ άτομο: 35 ευρώ). Αν τέλος επιθυμείτε να συνεχίσετε τη βραδιά με μια πολυτελή διαμονή, το ξενοδοχείο ετοίμασε ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν διανυκτέρευση, τούρτα σοκολάτα με φράουλες σε σχήμα καρδιάς και μια φιάλη κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, δείπνο και πρωινό (190 ευρώ η τιμή του πακέτου σε Junior σουίτα με δείπνο στο Avenue bistro & bar και 150 ευρώ με δείπνο στο Le Trocadero).

> Πληροφορίες και κρατήσεις: 210-94.71.000, www.chandris.gr/metropolitanathens

Για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel σάς προσκαλεί σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη με ρομαντικά πακέτα και αποκλειστικές προσφορές. Το Grecotel Pallas Athena, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας, αναδίδει μία αίσθηση πολυτελούς αστικής κατοικίας με τις φωτεινές βεράντες και το μοναδικό design. Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα δωμάτια, διακοσμημένα με έργα avant-garde καλλιτεχνών, και απολαύστε το περίφημο «Αφροδισιακό μενού» της Grecotel, που είναι διαφορετικό για τον άντρα και τη γυναίκα, υπό το φως των κεριών και με ζωντανή μουσική (46 ευρώ κατ’ άτομο το μενού και από 149 ευρώ το Valentine’s πακέτο με διαμονή σε δίκλινο Graffiti Guestroom, πρωινό, δείπνο και άλλες εκπλήξεις, Τ/210-32.50.900, www.grecotelpallasathena.com). Ενδιαφέροντα πακέτα, επίσης, θα βρείτε τόσο στο πολυτελές Vouliagmeni Suites (30 ευρώ κατ’ άτομο το μενού στο εστιατόριο Adam & Eve και από 149 ευρώ η διαμονή με πρωινό και δείπνο, Τ/210-89.64.901, www.vouliagmenisuites.com), όσο και στο Astir*Egnatia Alexandroupolis στην Αλεξανδρούπολη (από 140 ευρώ η διανυκτέρευση για δύο σε deluxe δωμάτιο με θέα θάλασσα, καλωσόρισμα με γλυκά και κρασί, δείπνο, πρωινό σε μπουφέ και δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του τζακούζι, της σάουνας και του χαμάμ, Τ/25510-38.000, www.astiregnatia.com).

Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο ρομαντισμό αλλά και… ποίηση σας καλεί να ζήσετε το πολυτελές Sikyon Cost Resort στο Ξυλόκαστρο. Πηγή έμπνευσης για το μοναδικό αυτό θεματικό τριήμερο είναι ο ποιητής Αγγελος Σικελιανός, η βίλα του οποίου δεσπόζει στην καρδιά του resort. Η βίλα ανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες και τα αριστουργηματικά ερωτικά ποιήματα του Α. Σικελιανού αλλά και άλλων Ελλήνων και ξένων ποιητών θα απαγγελθούν στους ιστορικούς χώρους της, δίπλα στο τζάκι και συνοδεία εκλεκτών αποσταγμάτων. Αλλά και στο δωμάτιο σας περιμένουν μικρές εκπλήξεις, όπως τα βιβλιαράκια «His & Hers love books» ή οι σοκολατένιες πραλίνες και το Moscato d’asti.

> Από 240 ευρώ για δύο νύχτες σε deluxe δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, με πρωινό, το ρομαντικό δείπνο του Σαββάτου, 2 μασάζ Senses και χρήση των εγκαταστάσεων του PhysisSPA (υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ) και τις εκπλήξεις στο δωμάτιο. Πληροφορίες και κρατήσεις: Τ/27430-28.432, 27430-23.229, www.sikyoncoast.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή