Εκθεσιακός οργασμός στην Αθήνα

Εκθεσιακός οργασμός στην Αθήνα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 10η HORECA και η 100% Hotel Show προσείλκυσαν χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού στην πρωτεύουσα.

Πρώτη και καλύτερη είναι ασφαλώς η HORECA, η μεγαλύτερη πλέον έκθεση της χώρας για τα ελληνικά ξενοδοχεία και τις σύγχρονες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, την οποία επισκέφτηκαν το προηγούμενο τετραήμερο (7-10/2) 130.000 επαγγελματίες, αριθμός αυξημένος κατά 26% σε σύγκριση με πέρυσι.

Στη διάρκεια της 10ης HORECA (σ.σ. είναι ακρωνύμιο και σημαίνει Ηotel-Restaurant-Cafe), που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες περισσότερων από 500 εκθετών, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς από τις εταιρείες αλλά και από ειδικούς διάφορων κλάδων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τη μαζική εστίαση και να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, πιο πολλές από κάθε άλλη φορά, παρείχαν συνεχή ενημέρωση στους επαγγελματίες, με ομιλίες, παρουσιάσεις, σεμινάρια αλλά και εντυπωσιακούς διαγωνισμούς επίδειξης δεξιοτήτων από bartenders και barista.

Δεύτερη έκθεση, περίπου τις ίδιες ημέρες με τη HORECA (7-9/2), ήταν η 100% Hotel Show 2015, η δεύτερη διοργάνωση της οποίας στο MEC Παιανίας δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, τείνοντας να καθιερωθεί ως ένα boutique event που εστιάζει στο ξενοδοχειακό

design και προσελκύει από πλευράς εκθετών αρχιτεκτονικά γραφεία, εταιρείες κατασκευών, υλικών και υπηρεσιών αλλά και Travel Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή