Στον αέρα οι νέες La Première designer suites της Air France

Στον αέρα οι νέες La Première designer suites της Air France

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς το παρόν διατίθενται σε όλες τις καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα.

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την πτήση AF254 της Air France από Παρίσι προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα, οπότε η γαλλική αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε τη νέα καμπίνα La Première. Κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης (και όλων όσες ακολουθούν έκτοτε), οι επιβάτες της La Première απολαμβάνουν μια πραγματικά ιδιωτική σουίτα.

Η Air France έχει «ντύσει» καθεμιά από τις σουίτες με πλούσιες κουρτίνες, οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν επιτρέποντας στον επιβάτη να επιλέξει το βαθμό της απομόνωσης που επιθυμεί, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού έχει στη διάθεσή του ατομική οθόνη αφής 24 ιντσών, η οποία προσφέρει μια νέα εμπειρία πλοήγησης εμπνευσμένη από το iPad, σε 12 γλώσσες, με τεράστια γκάμα ταινιών, παιχνιδιών, μουσικής, τηλεοπτικών σειρών κ.λπ. Σύντομα, επίσης, θα είναι διαθέσιμο και ένα νέο κατ’ απαίτηση (on demand) πρόγραμμα, διάρκειας μεγαλύτερης των 1.000 ωρών.

Με μία κίνηση το κάθισμα της La Première μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους μεγαλύτερου των 2 μέτρων. Τα μπράτσα του καθίσματος φεύγουν, δημιουργώντας άπλετο χώρο πλάτους 77 εκ. και, όταν ο επιβάτης θελήσει να κοιμηθεί, τα μέλη του πληρώματος τοποθετούν ένα στρώμα στο κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ του προσφέρoνται ένα αφράτο μαξιλάρι και ένα πάπλωμα Sofitel MyBed.

Οι νέες καμπίνες «απογειώνονται» προς το παρόν μόνο προς τη νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα, ενώ αναμένεται να διατεθούν και σε πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Λιμπρβίλ (Γκαμπόν) και Γιαουντέ (Καμερούν).

> www.airfrance.com/gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή