Πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου

Πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αλλιώτικη εκδρομή στην Ηπειρο οργανώνει η εταιρεία «somewhere we know» το τετραήμερο 1 – 4 Μαϊού. Πρόκειται για μια μαγιάτικη εξόρμηση στα Αρχαία Θέατρα της περιοχής και συγκεκριμένα σε αυτά της Δωδώνης, της Κασώπης, των Γιγάντων, της Νικόπολης και της Αμβρακίας. Οσοι ακολουθήσετε το πολιτιστικό αυτό ταξίδι, θα έχετε την ευκαρία να περιηγηθείτε στις ανοιξιάτικες ομορφιές της Ηπείρου, όπως στην Πάργα, να δοκιμάσετε τις γεύσεις του τόπου και να ξεναγηθείτε συγχρόνως από άριστους αρχαιολόγους που γνωρίζουν πολύ καλά τα σταυροδρόμια πολιτισμών και φυσικών τοπίων. Η «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου» διοργανώνεται σε συνεργασία με το σωματείο Διάζωμα (www.diazoma.gr) στο οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων για το έργο του στο θέατρο της Κασσώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες, πρόγραμμα, τιμές και τρόπους κράτησης επισκεφτείτε τη σελίδα www.somewhereweknow.com ή επικοινωνήστε με τη Τζούλια Κουράφα (Τ/211-41.13.224, 6936-806.306).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή