Αποκλειστικές υπηρεσίες στα Grace Mykonos και Santorini

Αποκλειστικές υπηρεσίες στα Grace Mykonos και Santorini

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 20 Απριλίου υποδέχτηκαν τους πρώτους επισκέπτες τους τα Grace Mykonos και Grace Santorini (μέλη της αλυσίδας Grace Hotels – www.gracehotels.com), προσφέροντάς τους για πρώτη φορά τη δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος την κουλτούρα των δύο προορισμών μέσα από το πρόγραμμα «Bespoke Experiences».

Τι διαφορετικό θα κάνουν φέτος οι φιλοξενούμενοι των δύο πολυτελών ξενοδοχείων; Οσοι επιλέξουν το Grace Mykonos θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, βόλτα με άλογο στις παραλίες και στα μονοπάτια του νησιού, μάθημα μαγειρικής από τη chef Ελένη Μελιρρύτου δίπλα στη θάλασσα, ρομαντικό δείπνο στον Φάρο του Αρμενιστή ή μια ιδιωτική ξενάγηση στο οικολογικό αγρόκτημα «Μυκόνου Βίωμα».

Αντίστοιχα, η υπηρεσία Bespoke Experiences δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Grace Santorini να απολαύσουν μια κρουαζιέρα στις απομονωμένες παραλίες του νησιού και στην Καλντέρα, ενώ οι λάτρεις των γεύσεων έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους αμπελώνες του νησιού και να ζήσουν από κοντά την παραγωγή του μοναδικού Σαντορινιού κρασιού. Και όχι μόνο.

Για μια εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών οι επισκέπτες έχουν πάντοτε τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τη διαμονή τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή αποκλειστικών υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του προγράμματος «Bespoke» by Grace.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή