Επιστροφή της British Airways στο Ηράκλειο της Κρήτης

Επιστροφή της British Airways στο Ηράκλειο της Κρήτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 30 χρόνια απουσίας επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης η British Airways – και έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από τους τοπικούς φορείς.

Το Ηράκλειο, λοιπόν, αλλά και η Κέρκυρα είναι οι δύο νέοι προορισμοί που ανακοίνωσε για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν η βρετανική αεροπορική εταιρεία, μετά τα περσινά επιτυχημένα δρομολόγια που «έβαλε» απευθείας από Λονδίνο προς Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.

«Οι νέοι προορισμοί θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας, που θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους προορισμούς για τις διακοπές τους, ενώ θα προσφέρουν επίσης και την ευκαιρία σε business ταξιδιώτες να ταξιδεύουν ευκολότερα στο Λονδίνο», δήλωσε η κ. Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια της British Airways στην Ελλάδα, και πρόσθεσε σχετικά: «Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην αγορά της Ελλάδας, επεκτείνοντας το δίκτυο των δρομολογίων της και προχωρώντας σε κινήσεις που θα τονώσουν τόσο τον τουρισμό στο σύνολο όσο και τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες».

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το Ηράκλειο, η Κέρκυρα και η Μύκονος θα συνδέονται με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις.

 > ba.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή