Το MSC MUSICA στον Πειραιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά φέτος κατέπλευσε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας το εντυπωσιακό, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA χωρητικότητας 3.200 επιβατών και 1.000 μελών πληρώματος.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1.275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι, ενώ διαθέτει επίσης 16 εστιατόρια και μπαρ, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 7 jacuzzi, 3 πισίνες, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας.

Προερχόμενο από τη Βενετία, το MSC MUSICA ξεκίνησε ήδη τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από το τέλος Μαΐου θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το δρομολόγιο Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς. Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Πέμπτη όλο το καλοκαίρι έως και τα μέσα Νοεμβρίου.

> Πληροφορίες και κρατήσεις στο TOP KINISSIS Hellas, Τ/210-32.32.501.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή