Μόσχα ή Κωνσταντινούπολη; Πάρε και εσύ μέρος στο τρίτο Aegean Battle

Μόσχα ή Κωνσταντινούπολη; Πάρε και εσύ μέρος στο τρίτο Aegean Battle

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόκκινη Πλατεία ή Γέφυρα του Γαλατά; Ουρανοξύστες του Στάλιν ή Τοπ Καπί; Μόσχα ή Κωνσταντινούπολη; Ρούλα ή Μιχάλης; Σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη μεταξύ της Ρούλας και του Μιχάλη, των δύο νέων  Aegean Travellers, που συμμετέχουν στο τρίτο, κατά σειρά, Aegean Traveller Battle. Κι αν θες και εσύ να ακολουθήσεις τα χνάρια τους, απλά «διάβασε» καλά τις λεπτομέρειες της μάχης και διεκδίκησε το ταξίδι στον προορισμό που σου αρέσει!

Η μάχη είναι σε εξέλιξη και η Aegean δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να λάβουμε μέρος σε αυτή, αρκεί να είμαστε λίγο πιο …παρατηρητικοί!  Ακολουθώντας τα βήματα των προηγούμενων Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τις τις Aegean Traveller Auditions μεταξύ απλών ανθρώπων, η Ρούλα και ο Μιχάλης έχουν ήδη ξεκινήσει τη νέα «επική» μονοχαχία. Ταξιδεύοντας σε Μόσχα και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα, μας ξεναγούν στις δύο μητροπόλεις του κόσμου και μοιράζονται μαζί μας δύο εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, μέσα από τα videos- posts, που ανεβαίνουν στα social media κανάλια της Aegean.

Η Aegean μας καλεί να δούμε την μάχη των 2 Travellers μέσα από τη σχετική σελίδα του ταξιδιωτικού θεσμού (http://www.aegean-traveller.com/), όπου θα βρούμε συγκεντρωμένα όλα τα videos με τις εμπειρίες των 2 πρωταγωνιστών.  

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να παρακολουθήσουμε με προσοχή τα videos, να επιλέξουμε την πόλη που θέλουμε να κερδίσει και να απαντήσουμε σωστά στην ερώτηση που έχει να κάνει με τις δραστηριότητες του Aegean Traveller σε αυτή. Απαντώντας σωστά, παίρνουμε μέρος στο διαγωνισμό που θα μας δώσει την ευκαιρία να κερδίσουμε εισιτήρια για την πόλη που επιλέξαμε!

Στη Μόσχα…

Η Ρούλα μας ανοίγει ένα παράθυρο όχι μόνο στη Μόσχα, αλλά σε έναν ολόκληρο νέο «κόσμο», που απέχει μόλις 3 1/2 ώρες από την Αθήνα και συνδέεται με την ελληνική πρωτεύουσα, κάθε εβδομάδα, με έως και 7 πτήσεις της Aegean. Με οδηγό τη Ρούλα ταξιδεύουμε στην κόκκινη Πλατεία, ανακαλύπτουμε χιλιάδες λόγους να πούμε «σπασίμπα», και να ζήσουμε τις δικές μας λευκές νύχτες στην υπέροχη πόλη. Οι επιβλητικοί πύργοι της εποχής του Στάλιν (γνωστές και ως Επτά Αδερφές), τα κτήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Ιστορικού Μουσείου, το δημαρχείο της Μόσχας και πάρα πολλά άλλα.

Η εμπειρία της Ρούλας, που φορά τα πέδιλά της, μπαίνει στην παγωμένη πίστα και μυείται στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά και στην δημιουργία της παραδοσιακής ρωσικής κούκλας, της ματριόσκας, είναι αρκετά δελεαστική για να μας αφήσει αδιάφορους!

Μόλις τριάμισι ώρες από την Αθήνα, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε άλλον κόσμο, σε μια πόλη που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τα χρώματά τις και τις διαφορετικές εικόνες της.

Ή στην Κωνσταντινούπόλη;

Μόλις 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα, η Aegean μας ταξιδεύει στην Πόλη με έως και 3 πτήσεις την ημέρα. Με ξεναγό τον Μιχάλη λιώνουμε τις σόλες μας σε μια πόλη πολύχρωμη, γεμάτη αντιθέσεις, που σε κερδίζει με τις γεύσεις της. Ακολουθούμε τα βήματά του στη γέφυρα του Γαλατά, που διασχίζει τον Κεράτιο Κόλπο, στην αγορά των μπαχαρικών, στο υδραγωγείο. Ιστορική, αλλά και μοντέρνα, ευρωπαϊκή μητρόπολη, αλλά και ασιατικό μυστήριο. Ο Μιχάλης μας δίνει γεύση από την ατμόσφαιρα της Πόλης, των ακουσμάτων και των γεύσεών της, και μας τριγυρνά στα μοδάτα διεθνή εστιατόρια και στα παζάρια των μπαχαρικών. Μυστηριωδης, γοητευτική με κρυφές γωνιές, που σε καλούν για χίλιες και μία νύχτες στο όνειρο.

Τριγυρνώντας στο Grand Bazaar μαθαίνει για την τέχνη της δημιουργίας παραδοσιακών δαχτυλιδιών από έναν παραδοσιακό τεχνίτη, ενώ μαγεύεται από τον εκστατικό χορό των Δερβίσηδων και μαθαίνει την ιστορία τους, συνομιλώντας με έναν από αυτούς.

Αν θες να ζήσεις και εσύ παρόμοιες στιγμές, δες προσεκτικά την «μάχη» των Aegean Travellers (http://www.aegean-traveller.com//battle3_detail) και βγάλε εισιτήριο με την ψήφο σου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή