Διακοπές στη Villa Fioretta στην Κέρκυρα

Διακοπές στη Villa Fioretta στην Κέρκυρα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρίσκεται στην κορυφή ενός καταπράσινου ορεινού όγκου με ανοιχτό ορίζοντα και πανοραμική θέα στα γύρω χωριά, στο λιβάδι του Ρόπα και στην πόλη της Κέρκυρας και διατίθεται ολόκληρη ανεξαρτήτως αριθμού επισκεπτών, καθώς μπορεί να υποδεχθεί έως 9 άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη με κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό κ.λπ., κλιματιζόμενη, διαθέτει ξύλινα πατώματα στους κύριους χώρους, εντομοαπωθητικές σήτες, κάγκελα ασφαλείας και πόσιμο νερό. Οι εξωτερικοί χώροι είναι πλήρως και ασφαλώς περιφραγμένοι με τις ελάχιστες δυνατές παρεμβάσεις ώστε να μην αλλοιωθεί το τοπίο.

Στο πλαίσιο αυτών των παρεμβάσεων παρέχονται οι παρακάτω ανέσεις: πισίνα με  ξαπλώστρες και εξωτερικό μπαρ, πέργκολες με καθιστικά εξωτερικών χώρων περιμετρικά του σπιτιού, καθιστικό και μπάρμπεκιου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Διατίθεται επίσης για οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

> www.traditionalvilla-corfu.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή