Το νέο Ikos Olivia επαναπροσδιορίζει το all-inclusive

Το νέο Ikos Olivia επαναπροσδιορίζει το all-inclusive

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συζήτηση είναι γνωστή και γίνεται εδώ και χρόνια. Μπορεί να υπάρξει all-inclusive πέντε αστέρων; Μπορεί, λένε σήμερα λίγοι αλλά δραστήριοι και οραματιστές ξενοδόχοι και αλυσίδες ανά την επικράτεια και η ίδια απάντηση έρχεται από τη Χαλκιδική και το ολοκαίνουργιο, πολυτελές Ikos Olivia (των Ikos resorts), που ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις πριν από ένα μήνα. Τα χαρακτηριστικά του;

Το νέο και μοντέρνο στυλ του ξεχωρίζει μέσα από τον έξυπνο σχεδιασμό, τη σύγχρονη αντίληψη και όλες τις ξεχωριστές παροχές, που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιλοξενούμενοι το γεύμα τους στο χώρο του δωματίου τους, όποια ώρα της ημέρας το επιθυμούν, το σέρβις στην παραλία και την πισίνα κ.λπ. – πολλά εκ των οποίων στο πλαίσιο της all-inclusive εμπειρίας.

Μια μεγάλη γκάμα τύπων δωματίων είναι σε θέση να φιλοξενήσει οικογένειες κάθε μεγέθους, ενώ οι βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin, οι υπηρεσίες butler για τους Deluxe πελάτες, το κελάρι με τουλάχιστον 300 κρασιά και τα γαλλικά προϊόντα spa Anne Semonin εγγυώνται ότι όλοι απολαμβάνουν πολυτελείς και αξέχαστες διακοπές.

> Τ/23730-95.100, www.ikosresorts.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή