Πισίνα Hilton: βουτιές στο κέντρο της Αθήνας

Πισίνα Hilton: βουτιές στο κέντρο της Αθήνας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαστάσεις 25×15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη απόδραση από την καθημερινότητα για τους Αθηναίους που αναζητούν όμορφες καλοκαιρινές εμπειρίες χωρίς ν’ απομακρυνθούν από την πόλη.

Στην πισίνα του Hilton, που είναι η μεγαλύτερη στο κέντρο της Αθήνας, θα πάτε όχι μόνο για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, αλλά και για το Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα.

Ο executive chef Κώστας Αθανασίου έχει εμπνευστεί ένα καλοκαιρινό μενού, που περιλαμβάνει υγιεινές σαλάτες, μεζεδάκια για να συνοδεύσετε το ποτό σας, πρωτότυπα σάντουιτς για casual dining στην ξαπλώστρα ή και κυρίως πιάτα, όπως φρέσκα ζυμαρικά, λαβράκι ή rib eye steak.

Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς και smoothies και δοκιμάστε τη σπιτική λεμονάδα και τα milkshakes Μango, Οreo Cookie και Bubblegum.

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα.

Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει 25 ευρώ τις καθημερινές (17 ευρώ μετά τις 6 το απόγευμα) και 40 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Ρωτήστε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων ή αποκτήστε μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή για να απολαμβάνετε τα προνόμια ενός VIP.

> Περισσότερες πληροφορίες: Τ/210-72.81.801

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή