Ραντεβού στο «Τζιτζίκι» της Αμοργού

Ραντεβού στο «Τζιτζίκι» της Αμοργού

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα τζιτζίκι που… δουλεύει όλο το χρόνο εξελίχθηκε το αγαπημένο -στα μόλις δύο χρόνια λειτουργίας του- μπαρ στη Χώρα της Αμοργού. Μεγάλη ξύλινη μπάρα, πολλά παράθυρα, art διακόσμηση και μπαλκόνια με περιμετρική θέα τα χαρακτηριστικά του «Τζιτζικιού», που επιμένει να ανανεώνεται συνεχώς.

Εδώ, κάθε βραδιά καταλήγει σε πάρτι, η μουσική παίζει δυνατά και ο mixologist Δημήτρης Ρήγας πειραματίζεται με τα ελληνικά αποστάγματα και τα βότανα του νησιού και δημιουργεί τα δικά του αρωματικά bitters από δεντρολίβανο, φασκόμηλο, θυμάρι και λεβάντα.

Καλό κρασί, premium και σπάνιες ετικέτες σε ρούμι, gin, τεκίλα, βότκα και ουίσκι συμπληρώνουν τον κατάλογο, ενώ για τους virgin επισκέπτες υπάρχουν τα νόστιμα no-alcohol ροφήματα της Μαρούλας από φρέσκα φρούτα και βότανα.

Για όλο το καλοκαίρι, Ιούλιο και Αύγουστο, έχουν προγραμματιστεί ιδιαίτερα lives, καθώς και αρκετές βραδιές γευσιγνωσίας σε κρασιά από σπάνιες ελληνικές ποικιλίες.

> Χώρα Αμοργού, Τ/22850-72.080, www.facebook.com/tzitzikibar

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή