30 χρόνια Ryanair, 30 ονόματα, 30 αεροπλάνα

30 χρόνια Ryanair, 30 ονόματα, 30 αεροπλάνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας της Ryanair στο Facebook, μέσω της οποίας η εταιρεία χαμηλού κόστους μοιράζεται με τους πελάτες της νέα που αφορούν δρομολόγια και υπηρεσίες, καθώς και προσφορές και διαγωνισμούς.

Η δημιουργία της σελίδας στο Facebook ακολουθεί την παρουσία της Ryanair στο Twitter με περισσότερους από 160.000 ακολούθους, το κανάλι της στο Youtube (με πάνω από 6 εκατομμύρια views), λογαριασμό στο Instagram και στο LinkedIn και τη λειτουργία του νέου blog «Into The Blue» – προωθητικά εργαλεία και δράσεις της εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης «Always Getting Better».

Για να γιορτάσει τον νέο λογαριασμό της στο Facebook παράλληλα με τα 30ά γενέθλιά της, η Ryanair προωθεί επίσης το διαγωνισμό «30 Ονόματα, 30 Αεροπλάνα», δίνοντας σε ισάριθμους fans τη δυνατότητα να δουν το όνομα και το πρόσωπό τους σε ένα από τα 30 επιλεγμένα αεροπλάνα της Ryanair.

Παράλληλα, απελευθέρωσε 1 εκατομμύριο θέσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο στην τιμή των 19,85 ευρώ για ταξίδι από τον Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2016. Οι συγκεκριμένοι εορταστικοί ναύλοι, είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στην ιστοσελίδα Ryanair.com μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (12/7).

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι όσον αφορά τα υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών των Ελλήνων ταξιδιωτών, υπάρχει δυνατότητα αγοράς των εισιτηρίων με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα κατά τόπους ελληνικά αεροδρόμια όπου έχει παρουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή