Οινο-γαστρονομία εν πλω

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την παρουσία καταξιωμένων σεφ, όπως η Νένα Ισμυρνόγλου, η Αγλαΐα Κρεμέζη, ο Παύλος Γρίβας και η Γεωργία Κοφινά, στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises στη διάρκεια του καλοκαιριού, τα ταξίδια της εταιρείας στις ελληνικές γεύσεις συνεχίζονται και το φθινόπωρο!

Συγκεκριμένα, ο Σεπτέμβριος είναι ένας «γλυκός» μήνας για τους επιβάτες του Celestyal Olympia, καθώς σεφ ζαχαροπλαστικής και νησιώτισσες μαγείρισσες από τους προορισμούς που επισκέπτεται το κρουαζιερόπλοιο θα παρουσιάζουν τοπικές λιχουδιές, όπως η γαλατόπιτα με κρούστα φύλλου και τα ξακουστά αμυγδαλωτά των Κυκλάδων.

Επιλέγοντας αντίστοιχα την τριήμερη ή τετραήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» με το Celestyal Odyssey, οι επιβάτες θα μυηθούν στον κόσμο του κρασιού με τη βοήθεια των έμπειρων οινολόγων των κτημάτων «Μερκούρη» και «Πόρτο Καρράς».

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα σεφ Diane Kochilas, η οποία θεωρείται πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας παγκοσμίως, θα παρουσιάσει τις συνταγές της στο Celestyal Olympia.

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 23 Οκτωβρίου, η Γεωργία Τσάρα, σομελιέ και διευθύντρια του βραβευμένου εστιατορίου «Σελήνη» στη Σαντορίνη, θα δείξει εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους για την παρασκευή εύκολων και δημιουργικών ελληνικών πιάτων.

Τέλος, ένα ταξίδι στον κόσμο και στην ιστορία του ελληνικού κρασιού θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν την επταήμερη κρουαζιέρα «Ιόνιο Πέλαγος και Αδριατική» με το Celestyal Crystal, καθώς και τα άλλα προγράμματα κρουαζιέρας της Celestyal Cruises κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία, παράλληλα με την αυθεντική φιλοξενία και τις επισκέψεις σε όμορφους προορισμούς, να μοιραστούν μυστικά οινογνωσίας, δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά κρασιά Αθήρι, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο.

> Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com ή καλέστε στο Τ/210-45.83.499.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή