2ο Artists in Residence Program by Eagles Palace

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβευμένο με το «International 5 Stars Diamond Award», ξενοδοχείο Eagles Palace, μέλος των Small Luxury Hotels, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1st Artists in Residence Program (Literature Edition), υποδέχεται τώρα δεκατρείς διακεκριμένους φωτογράφους – εικαστικούς από την 1η  έως την 7η Οκτωβρίου, στο 2o Artists in Residence Program (Photography Edition).

Το Eagles Palace αποτελεί έναν μαγικό προορισμό για ξεχωριστές εμπειρίες και αναζωογονητικές διακοπές καθώς προσφέρει πολυτελή διαμονή σε εντυπωσιακά δωμάτια, σουίτες και bungalows, μεγάλη ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και bars, πλήρως εξοπλισμένο water sports center, πρωτοπόρο Explorers Club για παιδιά και ένα από τα καλύτερα spa στον κόσμο. Με την υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες  μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικές περιηγήσεις με σκάφος και να θαυμάσουν την απαράμιλλη ομορφιά της χερσονήσου του Άθω. To Eagles Palace είναι βραβευμένο με το Hall of Fame certificate 2015 από το Trip Advisor, με Caring Luxury Award από τα Small Luxury Hotels και ως Best Hotel in Northern Greece από τo Conde Nast Traveller.

 Τα Artist in Residence Programs αποτελούν μέρος του διεθνούς καλλιτεχνικού κόσμου εδώ και περίπου έναν αιώνα και μερικά από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το The Savoy στο Λονδίνο, το The Pfister Hotel στο Μιλγουόκι και το The Swatch Art Peace Hotel στη Σανγκάι, έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα προγράμματα. Το Eagles Palace, πρωτοπόρο στην παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εμπειριών στον ελληνικό χώρο, συνεχίζει το πρόγραμμα καλλλιτεχνικής φιλοξενίας με το 2ο Artists in Residence Program by Eagles Palace (Photography Edition) με τη συμμετοχή επιφανών φωτογράφων – εικαστικών.

Σκοπός του Artist in Residence Program by Eagles Palace είναι να ενισχύσει τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνών, προσφέροντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και τον ιδανικό χώρο για να εμπνευστούν, να εξερευνήσουν νέες προοπτικές, να γνωρίσουν καινούριους ανθρώπους και να απολαύσουν μια ονειρεμένη διαμονή σ’ένα από τα πλέον εντυπωσιακά ξενοδοχεία, συνδυάζοντας εργασία και στιγμές χαλάρωσης. Με το πέρας του προγράμματος, οι φωτογραφίες των καλλιτεχνών θα συγκεντρωθούν σ’έναn πολυτελή τόμο, που θα είναι διαθέσιμος μέσα Δεκεμβρίου.

Οι καταξιωμένοι φωτογράφοι – εικαστικοί που θα συμμετέχουν στο 2ο Artists in Residence Program by Eagles Palace είναι οι : Δημήτρης Τσουμπλέκας (επιμέλεια), Χρυσούλα Βούλγαρη, Χριστίνα Δημητριάδη, Ingo Dunnebier, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Φωτεινή Καριωτάκη, Πάνος Κοκκινιάς, Λία Ναλμπαντίδου, Χρύσα Νικολέρη, Kamilo Nollas, Ιωάννα Ρουφοπούλου, Μαρίνος Τσαγκαράκης και Ζωή Χατζηγιαννάκη.

http://www.eaglespalace.gr/artists-in-residence-eagles-palace-halkidiki                                                                 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή