Το πολυτελές resort Porto Zante Villas & Spa στη Ζάκυνθο κορυφαίο στην Ευρώπη

Το πολυτελές resort Porto Zante Villas & Spa στη Ζάκυνθο κορυφαίο στην Ευρώπη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Porto Zante Villas & Spa (www.portozante.com), μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH), που βρίσκεται στο μαγευτικό νησί της Ζακύνθου, βραβεύτηκε ως το Europe’s Leading Villa Resort & Greece’s Leading Villa Resort στα World Travel Awards 2015.

Αποκαλούμενα “Όσκαρ του Τουρισμού”, τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και διάκριση της υπεροχής στον τουρισμό παγκοσμίως και αναγνωρίζονται διεθνώς ως η απόλυτη τιμητική διάκριση.

Η τελετή βράβευσης για τα εικοστά δεύτερα World Travel Awards έλαβε χώρα στο Forte Village Resort στην Σαρδηνία.

Σχετικά με το Porto Zante Villas & Spa

Το Porto Zante Villas & Spa είναι το κορυφαίο resort με πολυτελείς βίλλες στην Ελλάδα, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν απόλυτη ιδιωτικότητα και εξαιρετικές 24ωρες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων, όπως το Bar Restaurant πάνω στη θάλασσα, ένα Ιδιωτικό Spa δίπλα στο κύμα και μία ποικιλία δραστηριοτήτων και αθλημάτων για οικογένειες και ζευγάρια.

Το απολύτως ιδιωτικό boutique Porto Zante Villas & Spa είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World και αποτελεί την επιλογή διάσημης λίστας πελατών, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών αρχηγών, σημαντικών επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

Το Porto Zante Villas & Spa έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία κύρους στην 12χρονη ιστορία του, συμπεριλαμβανομένων των Top Luxury Greek Resorts από το Condé Nast Traveller και Top 100 Hotels of the World από το HIDEAWAYS.

Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε +30 210 8218640 ή επισκεφθείτε το www.portozante.com.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή