Εορταστική πρόταση διαμονής στο Kinsterna Hotel

Εορταστική πρόταση διαμονής στο Kinsterna Hotel

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβευμένο βυζαντινό αρχοντικό Kinsterna Hotel στη Μονεμβάσια, σας υποδέχεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο!

Τα υπαίθρια τζάκια δίπλα στη βυζαντινή στέρνα δημιουργούν ένα συγκλονιστικό σκηνικό, ενώ η διακριτική αλλά κομψή εορταστική διακόσμηση αναδεικνύει τον παραμυθένιο χώρο του αρχοντικού και ενισχύει τη μοναδική του ατμόσφαιρα! Κλαδιά δέντρων με ιδιαίτερα στολίδια, συνθέσεις από φυσικούς κορμούς, παλαιά κάδρα με φυσικά στολίδια από χόρτο, κανέλα και βότανα καθώς και εντυπωσιακές κολοκύθες από το κτήμα του αρχοντικού, βαμμένες σε χρυσό χρώμα, αποτελούν μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τη διακόσμησή του!

Χαρείτε πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένειά σας στους χώρους του αρχοντικού απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές του υπηρεσίες και ανέσεις. Τα αναμμένα παλαιά τζάκια στις ατμοσφαιρικές σουίτες και δωμάτια ή τα μοντέρνα τζάκια στις αυτόνομες κατοικίες του, τα ζεστά ροφήματα σε συνδυασμό με χειροποίητα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από τους αμπελώνες του κτήματος Kinsterna στο θολωτό lounge του αρχοντικού ή στον ολοκαίνουριο χώρο του bar, καθώς και μια χαλαρωτική θεραπεία στο μυστηριακό Kinsterna Spa συμπληρώνουν την μοναδική εμπειρία της διαμονής σας!

Highlight αποτελεί το ιδιαίτερο Βυζαντινό Reveillon δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς. Ο Chef de Cuisine του Kinsterna Hotel εμπνέεται από την μακρά ιστορία του αρχοντικού και αναβιώνει – την άγνωστη σε πολλούς- Βυζαντινή κουζίνα! Συνταγές ξεχασμένες από τον χρόνο και συγκεκριμένα υλικά, όπως μέλι, καρύδια, σύκα, άγρια μανιτάρια, καπνιστά, κυνήγι, αποτελούν τη βάση για ένα αξέχαστο εορταστικό δείπνο με σύγχρονες επιρροές, προσφέροντας στους επισκέπτες μας την σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις που επανέρχονται υποδειγματικά στη σύγχρονη πραγματικότητα!

Η εορταστική πρόταση διαμονής του Kinsterna Hotel, περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων
  • 1 επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν
  • Εορταστικό Βυζαντινό Reveillon δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12), εξαιρούνται τα ποτά
  • Πλούσιο εορταστικό brunch buffet ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) και της Πρωτοχρονιάς (01/01), εξαιρούνται τα ποτά
  • Δωρεάν χρήση του οθωμανικού χαμάμ στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa και 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες
  • Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό

Τιμή πακέτου από 600€ σε classic double δωμάτιο 2 ατόμων.

Ειδικές τιμές ισχύουν για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση, καθώς και για την περίοδο εορτασμού των Θεοφανείων.

Το προνομιακό πακέτο διαμονής, ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων, την περίοδο 22/12/2015 – 03/01/2016 και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα (εξαιρούνται τα ποτά) και τους νόμιμους φόρους. Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Πληροφορίες και κρατήσεις:                                                                                                   

Kinsterna Hotel

Άγιος Στέφανος, 230 70 Μονεμβάσια

Τ + 30 27320 66300, F + 30 27320 66116

[email protected] , www.kinsternahotel.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή