Carlton Hotel St. Moritz: καλύτερο Ski Hotel της Ελβετίας

Carlton Hotel St. Moritz: καλύτερο Ski Hotel της Ελβετίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας συναντιούνται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των World Ski Awards, που πραγματοποιούνται λίγο πριν από την έναρξη της χειμερινής σεζόν.

Η φετινή τελετή έλαβε χώρα στο Κιτσμπουέλ, το σημαντικότερο χειμερινό θέρετρο της Αυστρίας, όπου και διακρίθηκε για τρίτη φορά φέτος το υπέροχο Carlton St. Moritz ως το καλύτερο Ski Hotel της Ελβετίας ανάμεσα σε 16 υψηλού επιπέδου υποψηφιότητες.

Τα World Ski Awards (worldskiawards.com) είναι μέρος των World Travel Awards και διοργανώνονται μόλις τρία χρόνια (από το 2013), προκειμένου να αναδείξουν τη σημασία του συγκεκριμένου είδους τουρισμού στην παγκόσμια αγορά.

Το δε Carlton St. Moritz, που φέτος κλείνει 102 χρόνια λειτουργίας, είναι το μικρότερο πολυτελές ξενοδοχείο του ελβετικού θερέτρου, όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποί του, καθώς μετά την ανακαίνιση του 2007 διαθέτει μονάχα 60 σουίτες και junior suites, και ένα ρετιρέ 386 τ.μ.(!), όλα τους με θέα στη λίμνη, στο χωριό και στην απέναντι πλαγιά, ενώ λούζεται ολημερίς από τον ολόλαμπρο αλπικό ήλιο.

> www.carlton-stmoritz.ch

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή