Ελληνικές παρουσίες στα καλύτερα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης

Ελληνικές παρουσίες στα καλύτερα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάστρα, ένα μοναστήρι, αρχοντικές κατοικίες και μια καπναποθήκη ήταν μερικές από τις φετινές επιλογές του κοινού που κέρδισαν την προτίμησή του στο πλαίσιο των 4ων Historic Hotels of Europe Awards, τα οποία αναγνωρίζουν την αυθεντικότητα, την ποιότητα, την ιστορία, τους μύθους, τις ποιοτικές υπηρεσίες και τη γαστρονομία. Μεταξύ αυτών ήταν και δύο Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία, το Aigialos στη Σαντορίνη και το Marpessa Smart Luxury Hotel στο Αγρίνιο.

Η Historic Hotels of Europe συγκεντρώνει 500 από τα καλύτερα ξενοδοχεία που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας στην Ευρώπη. Κάθε ξενοδοχείο επιλέγεται τόσο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει όσο και για το ρόλο που έχει διαδραματίσει στην ιστορικότητα της περιοχής του, καθώς και για τη θετική του επιρροή σήμερα στην τοπική κοινωνία ως σημαντικός πόλος έλξης επισκεπτών.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Chateau de l’Epinay στη Γαλλία, όπου η πρόεδρος της Historic Hotels of Europe, Βαρβάρα Αυδή, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το κάθε βραβείο ξεχωριστά αποτελεί τη σημαντικότερη αναγνώριση για τον ξενοδόχο και τη δέσμευσή του για την αυθεντική και ποιοτική φιλοξενία των πελατών του.

Ακόμη σημαντικότερο, το συγκεκριμένο βραβείο επιβραβεύει το διαρκές έργο του κάθε ξενοδόχου για τη διάσωση του ιστορικού μνημείου που διαθέτει και της ιστορικής κληρονομιάς που το περιβάλλει για τις γενιές που έρχονται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή