Πρόσκληση σε ρεβεγιόν!

16' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γιορτινά τους φόρεσαν τα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εορταστικά μενού και πακέτα διαμονής για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη Βρεταννία και King George

Για ακόμη μία χρονιά από τη γωνία της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας μύρισε Χριστούγεννα. Από νωρίς τα ξενοδοχεία της Starwood, Μεγάλη Βρεταννία και King George, στολίστηκαν κυριολεκτικά στα λευκά, αποφασίζοντας να συνδυάσουν το θερμό τους περιβάλλον με τη… δύναμη του πάγου. Για τις παραμονές αλλά και ανήμερα των εορταστικών ημερών ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα μεγαλουργήσει δημιουργώντας σετ μενού με σκοπό να ζήσετε σπάνιες γαστριμαργικές εμπειρίες. Επιλέξτε για τα Χριστούγεννα ανάμεσα σε γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, κουκουνάρι και ψητές γλυκοπατάτες, φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος σε κρούστα από σιναπόσπορο και γλάσο Βουργουνδίας ή αιγαιοπελαγίτικη σφυρίδα, συνοδεία πολλών ορεκτικών, ενώ για την Πρωτοχρονιά σάς προτείνει φιλέτο black angus με φουά γκρα, τρούφα και μανιτάρια πορτσίνι με ποικιλία ορεκτικών, όπως χαβιάρι, καραβίδες, αστακό, συναγρίδα φρικασέ ή λαβράκι.

Οι μουσικές επιλογές των ιδιαίτερων ημερών θα αποτελέσουν «τη νότα» της κάθε εκδήλωσης. Το δείπνο της Παραμονής των Χριστουγέννων στο GB Roof Garden του Grande Bretagne κοστίζει 195 ευρώ το άτομο και στο Royal Room 160 ευρώ το άτομο, ενώ το δείπνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο GB Roof Garden κοστίζει 395 ευρώ το άτομο. Το ίδιο βράδυ στο Tudor Hall του King George θα πληρώσετε 110 ευρώ το άτομο. Ειδικά μενού έχουν σχεδιαστεί και για το γεύμα ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς και ένας εντυπωσιακός μπουφές για το Πρωτοχρονιάτικο πρωινό. Εκμεταλλευτείτε επίσης τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές (από 240 ευρώ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση στη Μεγάλη Βρεταννία και από 210 ευρώ το δίκλινο στο King George).

> www.grandebretagne.gr και www.kinggeorgeathens.com

NJV Athens Plaza

Στην καρδιά της Αθήνας, το NJV Athens Plaza υποδέχεται τα Χριστούγεννα φορώντας τα γιορτινά του. Ο σεφ του εστιατορίου The Parliament Νίκος Γιαννόπουλος και η ομάδα του θα ετοιμάσουν ξεχωριστά μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (75 ευρώ το άτομο), ενώ ανήμερα των εορτών ένα ακόμη ιδιαίτερο γεύμα σάς περιμένει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τα χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα να σερβίρονται πάντα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με τραγούδι (69 ευρώ το άτομο). Στο Explorer’s Bar η ατμόσφαιρα θα θυμίζει πάρτι! Οι γιορτινές γεύσεις συναντούν premium ποτά υπό τους ήχους του DJ (γιορτινό Buffet: 50 ευρώ το άτομο), ενώ το πλούσιο recovery breakfast (30 ευρώ το άτομο) που προτείνει το NJV Athens Plaza για την 1η Ιανουαρίου θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά! Εορταστικό θα είναι το κλίμα και στο Plaza Lounge, όπου οι γλυκές δημιουργίες του chef patissier Διονύση Αλέρτα θα δίνουν τον δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο.

> www.njvathensplaza.gr

Athens Hilton

Το Athens Hilton υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με λαμπερή εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση. Και οι επιλογές που προσφέρει είναι πολλές: επίσημο δείπνο στο Galaxy Restaurant (140 ευρώ το άτομο την Παραμονή των Χριστουγέννων, 295 ευρώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς), πλούσιο μπουφέ στο «Βυζαντινό» (105 ευρώ το άτομο την Παραμονή των Χριστουγέννων, 135 ευρώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς) ή πάρτι με guest DJ στο Galaxy Bar (25 ευρώ το άτομο με ποτό στο μπαρ, 40 ευρώ το άτομο – ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι). Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τη μουσική του πάρτι θα επιμεληθεί ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος. Η γευστική εμπειρία που θα σας προσφέρει ο chef του Galaxy Restaurant είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη: μοσχαρίσιο φιλέτο Αμερικής Black Angus με μους από πατάτα και παρμεζάνα το κύριο πιάτο του εορταστικού μενού, που θα το συνοδεύσετε, εκτός από ντελικάτα ορεκτικά, με ένα ποτήρι σαμπάνια Mumm και ένα ποτήρι ουίσκι McCallan. Για τη διαμονή σας κατά την εορταστική περίοδο (από 18/12 έως 10/01) το Hilton Αθηνών προσφέρει πακέτα που ξεκινούν από 169 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Επίσης, μπορείτε να κάνετε δώρο σ’ εσάς και στους αγαπημένους σας μια εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης στο Hiltonia Spa. Με την αγορά δύο δωροεπιταγών θα λάβετε μία επιπλέον εντελώς δωρεάν.

> www.hiltonathens.gr

Athenaeum Intercontinental

Πολλές, ενδιαφέρουσες και πολύ γιορτινές οι επιλογές και στο Athenaeum InterContinental Athens: μπουφές με ποικιλία από λιχουδιές υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στο Cafezoe (Παραμονή των Χριστουγέννων: 85 ευρώ το άτομο, Ανήμερα τα Χριστούγεννα: 80 ευρώ, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 110 ευρώ, Πρωτοχρονιά: 85 ευρώ) ή επίσημο δείπνο στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Premier (Παραμονή των Χριστουγέννων: 110 ευρώ το άτομο, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 160 ευρώ). Ο,τι και να διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε υψηλής ποιότητας γαστριμαργική εμπειρία σε πολυτελές περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση. Από 18 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου, το ξενοδοχείο της οδού Συγγρού έχει ετοιμάσει εορταστικές προσφορές διαμονής από 129 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ με επιβεβαιωμένες κρατήσεις στο Premier ή το Cafezoe στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου έχετε τη δυνατότητα να μείνετε στο ξενοδοχείο με 89 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

> www.athenaeumintercontinentalathens.com

Athens Ledra Hotel

Αν δεν καταφέρατε να κάνετε εκείνο το ταξίδι στη Χαβάη που ονειρεύεστε, το εστιατόριο Ledra Kai φέρνει τη Χαβάη στο… πιάτο σας. Γεύσεις από τις χώρες της Ασίας και της Πολυνησίας και ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά νησιά υπόσχονται να δώσουν εντελώς εξωτική νότα στην Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (95 και 105 ευρώ το άτομο αντίστοιχα). Για τους πιο παραδοσιακούς, στο Crystal Restaurant and Bar την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει πλούσιος γιορτινός μπουφές (95 ευρώ το άτομο). Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε πακέτα διαμονής από 99 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο.

> www.athensledrahotel.com

Divani Caravel HOTEL

Δύο διαφορετικά μενού έξι πιάτων με εκλεπτυσμένες γεύσεις έχει ετοιμάσει ο σεφ του Divani Caravel για τα φετινά ρεβεγιόν. Η καθιερωμένη γαλοπούλα κυριαρχεί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του εστιατορίου Brown’s (75 ευρώ το άτομο) και το ξεχωριστό Rib Eye Black Angus στο πρωτοχρονιάτικο (85 ευρώ το άτομο) συνοδεία ποικιλίας ευφάνταστων ορεκτικών, ενώ το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα εγγυάται τη διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Το εορταστικό γεύμα της ημέρας των Χριστουγέννων αναλαμβάνει το Café Constantinople, με τον εντυπωσιακό μπουφέ του (55 ευρώ το άτομο και 30 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών), ενώ για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς επιλέξτε ανάμεσα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Brown’s ή στην αξέχαστη θέα της Ακρόπολης στην αίθουσα Horizon (85 ευρώ το άτομο). Τα πακέτα διαμονής ξεκινούν από 105 ευρώ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση.

> www.divanis.com

Grecotel Pallas Athena και Vouliagmeni Suites

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, σας υποδέχεται το art Pallas Athena Boutique Hotel, με εορταστικά πακέτα διαμονής που ξεκινούν από 109 ευρώ το δίκλινο με πρωινό και διαμορφώνονται στα 149 ευρώ αν προσθέσετε και το εορταστικό δείπνο της Παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, με την υπογραφή του πολύ καλού executive chef της Grecotel Σάκη Τζανέτου. Ακολούθως, στο ρομαντικό Vouliagmeni Suites με τη μοναδική θέα στον Σαρωνικό, τα εορταστικά πακέτα ξεκινούν από 123 ευρώ με πρωινό και δωρεάν η 3η διανυκτέρευση.

> www.grecotel.com

Electra Athens και Electra Palace

Στο Electra Athens στην αρχή της Ερμού, θα γιορτάσετε την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μενού που διαμορφώνεται στα 54 ευρώ το άτομο, ενώ το γεύμα ανήμερα των δύο εορτών κοστολογείται 42 ευρώ το άτομο. Σε κοντινή απόσταση, το Electra Palace της Πλάκας προτείνει τέσσερα διαφορετικά μενού στο Electra Roof Garden Restaurant, με την επιβλητική θέα της Ακρόπολης: την Παραμονή των Χριστουγέννων (80 ευρώ το άτομο και 50 ευρώ το παιδικό μενού), ανήμερα τα Χριστούγεννα (42 ευρώ το άτομο), την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (98 ευρώ το άτομο και 60 ευρώ το παιδικό μενού) και ανήμερα την Πρωτοχρονιά (48 ευρώ το άτομο).

> www.electrahotels.gr

Titania HOTEL

Στο ανακαινισμένο Olive Garden Bar & Restaurant, με μία από τις πιο μαγευτικές βεράντες της πόλης, τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν ιδιαίτερη λάμψη. Αγναντεύοντας τη φωτισμένη Αθήνα από ψηλά, θα γευτείτε μενού πέντε πιάτων την Παραμονή των Χριστουγέννων (75 ευρώ το άτομο), ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε μενού 9 πιάτων (90 ευρώ το άτομο) – και τις δύο βραδιές συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το πρωί της πρώτης ημέρας του νέου έτους, μπορείτε επίσης να έρθετε για brunch σε μπουφέ, ώστε να ξεκινήσετε γευστικά το 2016 (45 ευρώ το άτομο).

> www.titania.gr

The Athenian Callirhoe

Η διακριτικότητα και η πολυτέλεια αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Athenian Callirhoe. Αυτά τα ίδια συστατικά μαζί με μπόλικη «εορταστική χρυσόσκονη» θα κάνουν την αλλαγή του χρόνου στο ξενοδοχείο της οδού Καλλιρρόης εμπειρία μοναδική. Απολαύστε, λοιπόν, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μια ζεστή βραδιά με εορταστικό μενού, ζωντανή μουσική και θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη στο Callirhoe VIP Roof Garden Restaurant με 85 ευρώ το άτομο και 40 ευρώ το παιδικό μενού.

> www.tac.gr

The Margi Hotel

Ζήστε την πολυτέλεια της αθηναϊκής Ριβιέρας, κάνοντας κράτηση από τις 24 έως τις 26 Δεκεμβρίου και από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου με 359 από 494 ευρώ, κερδίζοντας 30% έκπτωση.

Η τιμή του παραμυθένια στολισμένου ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Superior Double Room, πρωινό σε μπουφέ, Christmas Eve Gala dinner ή δείπνο σε μπουφέ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ελεύθερη είσοδο στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, δωρεάν Wi-Fi, early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας.

> www.tresorhotels.com

Divani Apollon Palace & Thalasso

Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τη θάλασσα ούτε το χειμώνα, τότε το παραθαλάσσιο resort αποτελεί ιδανική επιλογή. Περάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Καβούρι, με εορταστικό μπουφέ στο εστιατόριο (85 ευρώ το άτομο και 40 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών) ή υπέροχες ποικιλίες στο μπαρ του ξενοδοχείου (80 ευρώ το άτομο – περιλαμβάνει μισό μπουκάλι κρασί) και διασκεδάζοντας με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής. Μπορείτε να επιλέξετε, ωστόσο, το χριστουγεννιάτικο brunch (65 ευρώ το άτομο και 30 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών). Η εορταστική ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, με έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ (35 ευρώ το άτομο) και brunch buffet συνοδεία ζωντανής μουσικής (65 ευρώ το άτομο και 30 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών). Τα εορταστικά πακέτα διαμονής ξεκινούν από 140 ευρώ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση.

> www.divaniapollonhotel.com


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Makedonia Palace

Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλίας έχει στολιστεί εντυπωσιακά και σας περιμένει να περάσετε τις φετινές γιορτές με τα εορταστικά μενού και προγράμματα που έχει ετοιμάσει. Διασκεδάστε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με set menu 6 πιάτων συνοδεία ζωντανής μουσικής από το σχήμα της Ελευθερίας Πάτση (75 ευρώ το άτομο, παιδικό μενού: 25 ευρώ), ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα ένα ντουέτο jazz θα συνοδεύει το εορταστικό γεύμα στον πλούσιο μπουφέ (60 ευρώ το άτομο). Για την αλλαγή του χρόνου, το μενού περιλαμβάνει 7 πιάτα, ενώ το μουσικό σχήμα «Σαν Παράσταση» θα σας διασκεδάσει μέχρι τις πρωινές ώρες (105 ευρώ το άτομο, παιδικό μενού: 35 ευρώ το άτομο). Και για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, τι καλύτερο από το να την υποδεχτείτε με ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα για όλη την οικογένεια υπό τους ήχους της jazz!

> www.makedoniapalace.com

THE Excelsior και City HOTEL

Βιομηχανικό design αλλά και διακριτική πολυτέλεια συνδυάζει ο φρέσκος και εναλλακτικός χώρος be* του ξενοδοχείου The Excelsior, όπου ο executive chef Γρηγόρης Καρακασίδης προτείνει παραδοσιακές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές (Παραμονή των Χριστουγέννων: 45 ευρώ το άτομο, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 55 ευρώ), ενώ στο μοναδικό εστιατόριο Mezzanine θα απολαύσετε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία και θα υποδεχτείτε το νέο έτος υπό τους ήχους κλασικής μουσικής (77 ευρώ το άτομο). Στο δε City, στην απέναντι μεριά του δρόμου, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε μεταξύ του τρυφερού γουρουνόπουλου και του αρωματικού στήθους πάπιας, που συνοδεύονται από άλλα 5 πιάτα (55 ευρώ το άτομο). Αν θέλετε να συνδυάσετε και τη διαμονή σας στα δύο ξενοδοχεία, επιλέξτε το εορταστικό πακέτο, που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό, gala dinner 7 πιάτων, σαμπάνια για το καλωσόρισμα και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και του Hammam Central Spa του City Hotel συν 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες (στα 404 ευρώ τα Χριστούγεννα και 694 ευρώ την Πρωτοχρονιά στο Excelsior, και 290 ευρώ τα Χριστούγεννα και 440 ευρώ την Πρωτοχρονιά στο City).

> www.excelsiorhotel.gr και www.cityhotel.gr

Mediterranean Palace Hotel

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει ιδανική τοποθεσία με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, έχει ετοιμάσει ελκυστικά πακέτα διαμονής και προτάσεις διασκέδασης για τη φετινή εορταστική περίοδο: πλούσιο μπουφέ την παραμονή των Χριστουγέννων (60 ευρώ) συνοδεία ζωντανής μουσικής από σαξόφωνο αλλά και μουσικού προγράμματος που θα επιμεληθεί DJ, και μπουφέ για όλη την οικογένεια ανήμερα (38 ευρώ). Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό gala στο εστιατόριο Diplomatico με φαγητό τιμάται 70 ευρώ, ενώ την πρώτη ημέρα του χρόνου ο μπουφές γεμίζει και πάλι με τις γαστριμαργικές δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των σεφ του ξενοδοχείου με 38 ευρώ. Ολες οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο, χωρίς ποτά. Τα πακέτα διαμονής ξεκινούν από 100 ευρώ την ημέρα.

> www.mediterranean-palace.gr

Electra Palace THESSALONIKI

Στην ολοφώτιστη πλατεία Αριστοτέλους και με θέα τον γοητευτικό Θερμαϊκό, το Electra Palace έχει ετοιμάσει για τις φετινές γιορτές ρεβεγιόν στο εστιατόριο Ορίζοντες προς 75 ευρώ το άτομο την Παραμονή των Χριστουγέννων και 125 ευρώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς και γιορτινά μεσημεριανά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα buffet με παραδοσιακά εδέσματα προς 35 ευρώ.

> www.electrahotels.gr

Daios Luxury Living

Πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο, το gala της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του «γκουρμέ» ξενοδοχείου περιλαμβάνει ένα μενού 6 πιάτων υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής (Παραμονή Χριστουγέννων: 65 ευρώ το άτομο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 100 ευρώ, 50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών).

> www.daioshotels.com

Domotel Les Lazaristes

Ενα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής και διασκέδασης προσφέρει το Domotel, το οποίο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα (24-27 Δεκεμβρίου), ρεβεγιόν την Παραμονή και Χριστουγεννιάτικο γεύμα, χρήση του γυμναστηρίου, parking, προς 332 ευρώ.

> http://www.domotel.gr/hotel/1/LesLazaristes

HOTEL Nikopolis

Γιορτές με διακριτική πολυτέλεια σε μοντέρνο design, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την Παραμονή των Χριστουγέννων έχει σχεδιαστεί ένα μενού 6 πιάτων (59 ευρώ) και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα μενού 7 πιάτων (92 ευρώ) συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ανήμερα των δύο εορτών ο μπουφές θα γεμίσει με ελληνικές παραδοσιακές γιορτινές γεύσεις προς 49 ευρώ. Ολες οι τιμές είναι κατ’ άτομο χωρίς ποτά. Η διαμονή ξεκινάει από 125 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες και τα προϊόντα Thalgo, απεριόριστη χρήση του Aqua Club Spa, δωρεάν εξωτερικό πάρκινγκ, late check out και δωρεάν wifi.

> www.hotel-nikopolis.com


ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Sikyon Coast Hotel and Resort

Εορταστικά ρεβεγιόν αλλά και χαλάρωση στο spa, οινικές εκδρομές και ιστορικές «διαδρομές» προσφέρει το Sikyon Coast Hotel and Resort στο Ξυλόκαστρο. Ο chef Στέφανος Πολύζος χρησιμοποιεί τις πρώτες ύλες της περιοχής και προτείνει εορταστικές δημιουργίες μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας για τα εορταστικά δείπνα. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν μέσα από ένα πλήρες οργανωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας, ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό ή ένα κονιάκ στην ιστορική βίλα του ποιητή Aγγελου Σικελιανού. Το πακέτο διαμονής περιλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε Deluxe Double Sea view room με 130 ευρώ ανά διανυκτέρευση, πρωινό και ημιδιατροφή (δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και δείπνο στις 26/12 ή στις 2/1 στο Palmer’s), χριστουγεννιάτικα DJ sets και live μουσικό πρόγραμμα τις παραμονές, πρόγραμμα παιδικής δημιουργικής απασχόλησης, ειδικές τιμές για θεραπείες προσώπου και σώματος στο spa και επίσκεψη σε οινοποιείο της Νεμέας με Ι.Χ.

> sikyoncoast.com

Alkyon Resort Hotel & Spa

Με γιορτινή διάθεση, μεθυστικά αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, το Alkyon Resort Hotel & Spa δημιουργεί ένα μαγευτικό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Με ελάχιστη παραμονή 2 διανυκτερεύσεις για την περίοδο των εορτών, η προσφορά του ξενοδοχείου περιλαμβάνει: πλήρη διατροφή σε πλούσιους μπουφέδες, Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με ορχήστρα, live βραδινή διασκέδαση ανήμερα των δύο εορτών, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και για τον τυχερό, δώρο φροντίδα περιποίησης «Golden Spa Therapy» (90΄), δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου, 20% έκπτωση στις a la carte θεραπείες του Spa Center, αίθουσα για χαρτιά και επιτραπέζια παιχνίδια, πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά. Ενδεικτική τιμή διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινο: από 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

> www.alkyonhotel.gr


ΑΡΑΧΩΒΑ/ΔΕΛΦΟΙ

Elatos Resort & Health Club

Κλασικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό υπόσχεται στα ζεστά του chalets το Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό, με μουσική, χορό, εξορμήσεις στο δάσος, κατασκευές και βέβαια γιορτινές γεύσεις. Ολα θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων, οπότε και θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του resort, ενώ στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν ρούχα για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο chef θα ετοιμάσει ένα μοναδικό δείπνο με τοπικές λιχουδιές και το μπαρ του Club House θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του με ρακόμελο, Gluhwein και ζεστή σοκολάτα συνοδεία σαξοφώνου.

Την ημέρα των Χριστουγέννων το έλκηθρο του Αη Βασίλη (!) θα επισκεφθεί το Club House και ο αγαπημένος άγιος θα μοιράσει δώρα στα παιδιά που θα έχουν συγκεντρωθεί γύρω του στον παιδότοπο. Και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, όμως, είναι αφιερωμένη στα παιδιά, αφού η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος θα παρουσιάσει την παράσταση «Μυλωνού». Οσοι επιλέξουν να μείνουν λίγες ακόμη ημέρες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κολύμβησης, να συμμετάσχουν σε τουρνουά στο ποδοσφαιράκι, να ανακαλύψουν τα μονοπάτια του Παρνασσού μέσα από τις πεζοπορίες που διοργανώνει το ξενοδοχείο σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο συνοδό αναβάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Νίκο Τόδουλο. Μικροί και μεγάλοι, επίσης, θα αφεθούν στην αφήγηση της «Παραμυθούς» Σάσας Βούλγαρη στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλοι μαζί θα αναζητήσουν τον Κρυμμένο Θησαυρό. Μετά το γευστικό μενού της παραμονής, οι φίλοι του Elatos Resort & Health Club θα μετρήσουν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου έτους στο μπαρ με ζωντανή μουσική και σαμπάνια.

Την πρώτη μέρα του χρόνου οι τοπικές γεύσεις θα έχουν την τιμητική τους, ενώ στις 2 Ιανουαρίου ο γευσιγνώστης Θεόδωρος Λέλεκας θα αποκαλύψει τα μυστικά του ελληνικού αμπελώνα.

> www.elatosresort.gr

Domotel anemolia

Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο σάς καλεί να γιορτάσετε μέσα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Το πακέτο διαμονής και διασκέδασης περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, εορταστικό ρεβεγιόν την Παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς (δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών), εορταστικό brunch buffet ανήμερα των εορτών, χρήση γυμναστηρίου και θερμαινόμενης πισίνας, βραδινή μεταφορά προς και από την Αράχωβα και παιδότοπο για τους μικρούς φίλους (από 173 ευρώ ανά διανυκτέρευση).

> http://www.domotel.gr/offers/1/Short-Breaks


ΛΑΡΙΣΑ

Larissa Imperial

Αυθεντική φιλοξενία, ζεστή ατμόσφαιρα και εορταστική διάθεση στην καρδιά της Λάρισας. Το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει πακέτα διαμονής και διασκέδασης για τις γιορτές, που ξεκινούν από 100 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε εορταστικό δείπνο, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

> www.larissaimperial.com


ΒΟΛΟΣ

Domotel Xenia Volos

Τι πιο μαγικό από τα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα, με θέα το Πήλιο; Το Domotel Xenia Volos προσφέρει πακέτο με 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο, ελληνικό πιστοποιημένο πρωινό σε μπουφέ, ρεβεγιόν Χριστουγέννων, πλούσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε μπουφέ, χρήση του Domotel Elxis Spa και του γυμναστηρίου, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και στα δωμάτια και πάρκινγκ. (Χριστουγεννιάτικο πακέτο 582 ευρώ, Πρωτοχρονιάτικο πακέτο 600 ευρώ – στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα ποτά).

> www.domotel.gr


ΑΓΡΙΝΙΟ

Marpessa HOTEL

Οι νύχτες των εορτών ζητούν απολαυστικές γεύσεις, ζεστή ατμόσφαιρα και μια δόση λάμψης και πολυτέλειας. Το πρωτοχρονιάτικο πακέτο περιλαμβάνει διήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, πλούσιο ελληνικό πρωινό, ρεβεγιόν με live μουσική και εορταστικό μενού για 2 άτομα (στα 235 ευρώ). Και όλα αυτά με δώρο 2 anti-stress back massage, για να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα!

> www.marpessa.gr


ΜΕΤΕΩΡΑ

Divani Meteora

Στο επιβλητικά και κατανυκτικά Μετέωρα, η γιορτή των Χριστουγέννων αποκτά άλλη διάσταση. Το Divani Meteora υπόσχεται αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια, με γιορτινό μπουφέ την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ειδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά κάθε απόγευμα (από 140 ευρώ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση).

> divanimeteorahotel.com

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Astir*Egnatia

Στην ατμοσφαιρική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το resort complex Astir*Egnatia. Το ξενοδοχείο προσφέρει πακέτο διαμονής για 2 άτομα σε Egnatia Superior Guestroom, με εορταστικό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, συνοδεία μουσικής, δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας, χαμάμ, σάουνας, τζακούζι και του γυμναστηρίου Elixir Fitness Club και late check out βάσει διαθεσιμότητας προς 120 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

> www.astiregnatia.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή