Μαραθώνιος «Star Wars» από την Emirates

Μαραθώνιος «Star Wars» από την Emirates

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δείτε για πρώτη φορά εν πτήσει και τις έξι πρώτες ταινίες.

Οι επιβάτες της Emirates θα μπορούν από τον Ιανουάριο να παρακολουθήσουν τις πρώτες έξι ταινίες «Star Wars», καθώς θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες στο ice Digital Widescreen, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της aεροπορικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό «Star Wars» αφιέρωμα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ταινίες: «Ο πόλεμος των αστρων: Μια νέα ελπίδα» (1977), «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» (1980), «Η επιστροφή των Τζεντάι» (1983), «Η αόρατη απειλή» (1999), «Η επίθεση των κλώνων» (2002) και «Η εκδίκηση των Σιθ» (2005).

Με συνολική διάρκεια 13 ωρών, οι ταινίες θα προβάλλονται στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας.

Το εν λόγω αφιέρωμα έρχεται να συμπληρώσει τα 2.000 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας που διαθέτει το ice Digital widescreen και τις πάνω από 500 ταινίες που θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο του 2016.

Επίσης, η έβδομη ταινία, «Ο πόλεμος των αστρων: Η δύναμη ξυπνά», που πρόκειται να προβληθεί σύντομα στις αίθουσες, θα είναι διαθέσιμη στις πτήσεις της Emirates από τις αρχές του 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή