W Amsterdam: Πολυτέλεια, πρωτοποριακό ντιζάιν και exclusive υπηρεσίες

W Amsterdam: Πολυτέλεια, πρωτοποριακό ντιζάιν και exclusive υπηρεσίες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυτέλεια, πρωτοποριακό ντιζάιν και exclusive υπηρεσίες έκαναν ποδαρικό σε μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες αφίξεις των τελευταίων μηνών: το W Amsterdam υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες του τον περασμένο Οκτώβριο, καλωσορίζοντάς τους στο WET DECK, την πρώτη -θερμαινόμενη τους χειμερινούς μήνες- πισίνα σε ταράτσα ξενοδοχείου στην πόλη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το smartphone ή τη wearable συσκευή τους αντί κλειδιού και ικανοποιώντας κάθε επιθυμία τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με τη χρήση του πλήκτρου WHATEVER/WHENEVER που βρίσκεται στο καντράν του τηλεφώνου του δωματίου, το προσωπικό παραδίδει οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης στην πόρτα του, αρκεί να είναι… νόμιμο. Τα 238 δωμάτια του W Amsterdam μοιράζονται σε δύο εμβληματικά κτίρια: στο Exchange, το πρώην τηλεφωνικό κέντρο, και στο Bank, την παλιά έδρα της τράπεζας KAS, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα.

www.wamsterdam.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή