Θετικές οι επιδόσεις της Etihad και το 2015

Θετικές οι επιδόσεις της Etihad και το 2015

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία καλή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Etihad Airways, την εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία μετέφερε 17.400.000 επιβάτες πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2014, ενώ πραγματοποίησε 97.400 πτήσεις που κάλυψαν 467.000.000 χιλιόμετρα.

Συνολικά, η Etihad Airways μετέφερε περισσότερους από το 75% του συνόλου των επιβατών που ταξίδεψαν από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπου Ντάμπι το 2015. Συγχρόνως, με την προσθήκη των εταίρων της εταιρείας, που εκτελούν πτήσεις στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το σύνολο της επιβατικής κίνησης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπου Ντάμπι αυξήθηκε έως 84%.

Το 2015 η Etihad Airways παρουσίασε έξι επιπλέον προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της το 2015, με νέες πτήσεις προς Καλκούτα, Μαδρίτη, Εδιμβούργο, Εντέμπε, Χονγκ Κονγκ και Νταρ ες Σαλάμ, και μια νέα πτήση προς Μπρίσμπεϊν.

Πέρυσι, επίσης, τα αεροπλάνα της ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Boeing 787-9 Dreamliner, το οποίο τέθηκε σε εμπορική υπηρεσία για πτήσεις σε Ουάσιγκτον, Ζυρίχη, Σιγκαπούρη και Μπρίσμπεϊν. Το δε δίκτυο των Airbus A380 επεκτάθηκε με ένα δεύτερο δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και νέες πτήσεις προς Σίδνεϊ και Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή