Ρεκόρ συμμετοχής αναμένεται στα «Ποσειδώνια»

Ρεκόρ συμμετοχής αναμένεται στα «Ποσειδώνια»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξασφαλίσουν χώρο στα «Ποσειδώνια», την κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ανάμεσά τους, παραδοσιακοί συμμετέχοντες, όπως η Κίνα, που θα σφραγίσει και πάλι με την παρουσία της το γεγονός, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία, που ετοιμάζουν εντυπωσιακά περίπτερα, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, η Κύπρος, η Μάλτα, αλλά και νέοι εκθέτες, όπως το Λουξεμβούργο.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα καταγραφεί ρεκόρ συμμετοχής και προετοιμάζουν περισσότερες από 30 παρουσιάσεις που καλύπτουν τις περισσότερες πτυχές της θεματολογίας του ναυτιλιακού κλάδου, ενώ οι αθλητικές διοργανώσεις Posidonia Games, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, υπολογίζεται ότι θα προσελκύσουν περίπου 2.500 επαγγελματίες της ναυτιλίας.

www.posidonia-events.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή