ΤΑΞΙΔΙΑ

To ξενοδοχείο The Excelsior “καλύτερο ξενοδοχείο πόλης” στην Ελλάδα

To ξενοδοχείο The Excelsior “καλύτερο ξενοδοχείο πόλης” στην Ελλάδα

To ξενοδοχείο The Excelsior, μέλος των Small Luxury Hotels και βραβευμένο με το 5 stars diamond award, διακρίθηκε για ακόμη μία φορά με τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου πόλης ολόκληρης της Ελλάδας, από το μεγαλύτερο site αξιολόγησης τουριστικών εμπειριών, Trip Advisor. Έχοντας αποσπάσει από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το «Certificate of Excellence» το luxury boutique ξενοδοχείo της οικογένειας Τορνιβούκα εντάχθηκε στο top 1% των ξενοδοχείων στο Trip Advisor.

Το The Excelsior άνοιξε τις πόρτες του το 2009 σ’ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα από την πλατεία Αριστοτέλους και αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής καθως διαθέτει 34 πολυτελή δωμάτια, υπερσύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων, spa by Apivita με πρωτοποριακές θεραπείες καθώς και το βραβευμένο εστιατόριο be* με γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα.

Το The Excelsior, αποτελεί το τρίτο ξενοδοχείο του Ομίλου ΤΟR HOTEL GROUP (Εagles Palace και City Hotel) ενώ ήδη ετοιμάζεται το τέταρτο ξενοδοχείο το Eagles Villas στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής, που θα αποτελείται από 40 ολοκαίνουριες βίλλες και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2017.

Με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και με φιλοσοφία που βασίζεται στην προσωποκεντρική εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, το The Excelsior φροντίζει από την πρώτη στιγμή την άριστη διαμονή του κάθε επισκέπτη.

 «Η διάκρισή μας ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης όλης της χώρας από το Trip Advisor είναι ιδιαιτέρως σημαντική και τιμητική για εμάς, καθώς πρωταρχικός σκοπός των ξενοδοχείων μας είναι να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη τους μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας» ανέφερε ο κος Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TOR HOTEL GROUP.

www.excelsiorhotel.gr