PortAventura και Gardaland

3' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε ψάχνετε για δράση, είτε για  ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σας παρέα με την οικογένεια σας, τα θεματικά πάρκα προσφέρουν ποικιλία από δραστηριότητες που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες. Με μερικά από τα καλύτερα πάρκα να βρίσκονται μόλις λίγες ώρες μακριά σας, θα σας είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξετε που θα πρωτοπάτε.

Αρχή με το PortAventura, το οποίο βρίσκεται νότια της Βαρκελώνης, σε μια τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Το εντυπωσιακό αυτό θεματικό πάρκο δέχεται περίπου 4 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και είναι το μεγαλύτερο στην Ισπανία. Αυτό που το ξεχωρίζει, είναι τα διαφορετικά στοιχεία που συνδυάζει. Είναι χωρισμένο σε πέντε θεματικές ενότητες, βασισμένες σε ιστορικούς πολιτισμούς: Μεσόγειος, Πολυνησία, Κίνα, Μεξικό και Άγρια Δύση. Γίνεται δηλαδή ένα πολύ ξεχωριστό «πάντρεμα» πολιτισμών που θα σας ταξιδέψει και ταυτόχρονα θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας.

Το πάρκο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, καθώς είναι παραθαλάσσιο, γεγονός που σημαίνει ότι το υγρό στοιχείο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διασκέδαση που προσφέρει. Μάλιστα, στο πάρκο θα βρείτε το Caribe Aquatic Park, μια τεράστια Waterland με πισίνες, νεροτσουλήθρες και δεκάδες άλλα παιχνίδια μέσα στο νερό, όπου παιδιά και μεγάλοι μπορούν να κάνουν κανό, να περάσουν με τρενάκια μέσα από το νερό και να επιδοθούν σε άλλες πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την «θαλάσσια Οδύσσεια», μια εμπειρία που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε τους κινδύνους της θάλασσας και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μια …πραγματική Οδύσσεια. Και για τους πιο τολμηρούς τα ατέλειωτα τρενάκια θα τους κρατήσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ οι λάτρεις των σόου θα ενθουσιαστούν  με αυτά που θα δουν να διαδραματίζονται σε διάφορες γωνιές του πάρκου. Το Portaventura, προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαράς και περιπέτειας και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια! Μην καθυστερείτε, επισκεφτείτε την μαγική Βαρκελώνη και το PortAventura και σίγουρα θα αποζημιωθείτε από την εμπειρία.

• Gardaland – Ιταλία

Το Gardaland είναι ένα μαγικό θεματικό πάρκο στις όχθες της μαγευτικής λίμνης Garda στην Ιταλία. Το πάρκο διαθέτει θεματικά παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες όπως ιστορία, γεωγραφία, διάστημα και φαντασία. Μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν με την βυθισμένη ήπειρο που πρέπει να ανακαλύψουν, ενώ μια περιπέτεια μέσα στην ζούγκλα θα ικανοποιήσει και τους πιο τολμηρούς. Φυσικά μην παραλείψετε να ζήσετε τη συγκίνηση της πτήσης πάνω σε ένα υπερηχητικό τζετ.

Στο Gardaland επίσης θα βρείτε ένα καταπληκτικό ενυδρείο (aquarium) με διάφορα είδη ψαριών από όλο τον κόσμο αλλά και ένα τεράστιο υδάτινο πάρκο με εντυπωσιακές νεροτσουλήθρες που θα καταπλήξουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και σας τους ίδιους. Φυσικά η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ. Τα επιβλητικά roller coasters, αλλά και το νέο εντυπωσιακό τρενάκι του τρόμου με μήκος 566 μέτρα και με υψηλότερο σημείο τα 42 μέτρα, θα σας κόψει στην  κυριολεξία την ανάσα.

Τέλος, επειδή μια μόνο μέρα στο πάρκο μπορεί να μην σας είναι αρκετή,  το θεματικό πάρκο διαθέτει ξενοδοχείο εντός και cinema 3D και 4D προβολών. Τι καλύτερο λοιπόν από μια επίσκεψη στην γειτονική Ιταλία και σε ένα από τα πιο φανταστικά θεματικά πάρκα της Ευρώπης.

Και αν σκέφτεστε την διαδικασία του ταξιδιού με παιδιά, δεν έχετε πια τίποτε να σας εμποδίζει ή να σας προκαλεί δεύτερες σκέψεις! Η ΑEGEAN στην προσπάθεια της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια των γονιών με τα παιδιά τους, σχεδίασε το  ΑEGEAN For Families, ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν ως στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και οικονομική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο μπείτε στο site της AEGEAN (http://el.aegeanair.com/taksidepste/for-families/), ενημερωθείτε για τις ευκολίες και τα οφέλη, οργανώστε το ταξίδι σας με τις ανέσεις που επιθυμείτε, κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση για τα μικρά μέλη της οικογένειας και ετοιμάστε για μια κοντινή «θεματική περιπέτεια» που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή