Για σέρφερ και οχι μόνο…

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημιουργία του Αυστραλού σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Nic Graham, το ξενοδοχείο QT Bondi αποτελεί τη νέα -και μοναδική μέχρι στιγμής- boutique designer πρόταση στη διάσημη παραλία Bondi του Σίδνεϊ, αγαπημένο προορισμό των σέρφερ όλου του κόσμου.

Αποπνέοντας καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη διάθεση, κυρίως στους κοινόχρηστους χώρους του, το ξενοδοχείο προσφέρει 69 φωτεινά και ευρύχωρα στούντιο και διαμερίσματα με ρετρό πινελιές και έμφαση στις παλ αποχρώσεις. Ολα διαθέτουν κουζινούλα, ώστε οι πελάτες που το επιλέγουν για τη διαμονή τους να μαγειρεύουν μόνοι τα γεύματά τους, αν χρειαστεί.

Κεντρική φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων -εστιατορίων και μπαρ- μέσα από τις συστάσεις και τις προτάσεις φαγητού που κάνει στους πελάτες του. Στο μεταξύ, το προσωπικό, αποτελούμενο από ντόπιους, αναλαμβάνει να τους εξοικειώσει με την περιοχή, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι ανήκουν εκεί από καιρό.

www.qthotelsandresorts.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή