Bιομηχανικό παρελθόν, πολυτελές μέλλον

Bιομηχανικό παρελθόν, πολυτελές μέλλον

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Chippendale, μία από τις ανερχόμενες γειτονιές του Σίδνεϊ, επέλεξε ο κοσμοπολίτης hotelier Loh Lik Peng για το νέο του εγχείρημα.

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Tonkin Zulaikha Greer, ένωσε δύο κτίρια, μια παλιά ζυθοποιία και μια ιστορική pub, για να δημιουργήσει το «Τhe Old Clare Hotel». Μέσα από την αναδιαμόρφωση των χώρων, το βιομηχανικό παρελθόν των κτισμάτων συναντά την πολυτέλεια.

Τα 62 δωμάτια του υπέροχου ξενοδοχείου, χωρισμένα σε 5 κατηγορίες, «παντρεύουν» vintage διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα με χειροποίητα μοναδικά κομμάτια, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οπως και στους κοινόχρηστους χώρους, έτσι και στα δωμάτια, κυριαρχούν το γυμνό μπετόν και τα τούβλα, συνδυασμένα με ξύλο σε δάπεδα και τοίχους.

Το καλαίσθητο boutique hotel φημίζεται για τα τρία εστιατόριά του, με διακεκριμένους σεφ στην επιμέλεια των μενού, και για το cocktail bar του, με το πάνελ της μπάρας να θυμίζει έργο του Mondrian.

www.designhotels.com, www.theoldclarehotel.com.au

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή