ΤΑΞΙΔΙΑ

Tα Κύθηρα, ο νέος προορισμός του myGreece.tv

kythira

Τελευταίο «όπλο στη φαρέτρα» του διαδικτυακού τουριστικού βίντεο οδηγού myGreece.tv, έτοιμο να αναδείξει έναν επίγειο παράδεισο, είναι το νησί της θεάς Αφροδίτης και του φτερωτού Ερωτα. Τα πανέμορφα και μαγευτικά Κύθηρα! Στις θάλασσές τους γεννήθηκε η Αφροδίτη· η «Κυθέρεια», θεά του έρωτα, που ήρθε να ταυτίσει τα θέλγητρα και την ομορφιά της με αυτό το νησί.     

Το myGreece.tv επισκέφθηκε τα Κύθηρα, «αξιώθηκε» να κάνει το ονειρεμένο  ταξίδι αληθινό, τα κατέγραψε στην κάμερα και δημιούργησε τον προορισμό kythera που μέσα από τα 40 και πλέον ολιγόλεπτα βίντεο προβάλλει τις ομορφιές του νησιού.

Μαγευτικές παραλίες, χωριά και οικισμοί ξεχασμένοι στον χρόνο, άλλοι με σύγχρονη αρχιτεκτονική και χωροταξία, αξιοθέατα με ιστορική και τουριστική σημασία, ειδυλλιακά τοπία, μέρη περιπλάνησης και αναπόλησης, τόποι φερμένοι από εξωτικά νησιά, θάλασσες στο απέραντο γαλάζιο και πράσινο, όλα εκείνα που συνθέτουν μια εικόνα μαγική, έναν κόσμο που ξαφνικά προβάλλει από το όνειρο και γίνεται πραγματικότητα.

Και όλα αυτά με πληροφορίες χρήσιμες και καθοδηγητικές σε μια διεθνώς γνωστή γλώσσα, όπως τα αγγλικά, με απεικονίσεις που ενημερώνουν και εξυπηρετούν, με σκοπό να προσελκύσουν τον τουρίστα που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά τα Κύθηρα.

Ετσι, του δίνει τη δυνατότητα να γοητευτεί από τις μαγευτικές τοποθεσίες του νησιού, να αφουγκραστεί ήχους με μοναδική πρόκληση και να «κολλήσει» σε εικόνες που θα «φυλακίσουν» τη φαντασία του και θα επιταχύνουν την απόφασή του για το αυτονόητο…

Να επιλέξει τα Κύθηρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και να βιώσει από κοντά όσα του προβάλλει το myGreece.tv για τον συγκεκριμένο προορισμό.

Παράλληλα, προσδοκά να συνδράμει στην ανάδειξη και προβολή του νησιού των Επτανήσων με την αύξηση προσέλκυσης επισκεπτών, καθώς ο τουριστικός ανταγωνισμός στις μέρες μας απαιτεί ισχυρά «όπλα» σε έναν άνισο αγώνα επικράτησης. Και τα Κύθηρα χρειάζονται την ενίσχυση και υποστήριξη με κάθε μέσο.

Και κάπου εδώ, η προσδοκία γίνεται ελπίδα… Η ελπίδα γίνεται αλήθεια και η αλήθεια ξεπηδά μέσα από τα πλάνα…

Το myGreece.tv, με τον προορισμό των Κυθήρων, ευελπιστεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος των απόδημων Κυθηρίων με την πατρίδα. Το πολυπληθές κομμάτι εκείνο της Διασποράς, στα πέρατα του κόσμου, που θα ταυτίσει την προσμονή της επιστροφής και την ονειροπόληση της γενέτειρας με ένα οπτικό θέαμα που θα το φέρνει καθημερινά πιο κοντά στο λατρεμένο του νησί.

Καλώς να ορίσετε στα απάνεμα νερά των Κυθήρων με την “κυβερνο-βάρκα” του myGreece.tv.
Αυτό το ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο!