Αξέχαστες διακοπές με …θέα 5 αστέρων!

Αξέχαστες διακοπές με …θέα 5 αστέρων!

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο πανέμορφο νησί της Σκιάθου έχει ταυτίσει το όνομά του με την πιο φημισμένη παραλία του, τις Κουκουναριές, μια από τις ωραιότερες ακτές της Ευρώπης. Αμφιθεατρικά χτισμένο και ακριβώς από πάνω της, ώστε να ατενίζει πανοραμικά τη χρυσή αμμουδιά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, βρίσκεται το ξενοδοχείο Skiathos Palace ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία των Σποράδων.

Η σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, με φρέσκες πινελιές ανανέωσης, συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση και αποτελεί ιδανική επιλογή για αξέχαστες διακοπές. Η κοντινή, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία «Μάραθα», με εξειδικευμένες παροχές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών, αλλά και το roof garden εστιατόριο «The White View», με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και το stylish περιβάλλον του, αποτελούν επίσης δύο αδιαμφισβήτητα ατού για τον επισκέπτη.

Φέτος, το Skiathos Palace έχει ετοιμάσει μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις για όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους.

Απολαύστε μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις στο νησί του Παπαδιαμάντη και μία αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Μέχρι και 30/06, τιμή ατόμου σε δίκλινο Classic δωμάτιο με θέα θάλασσα €60,00 ανά ημέρα. Συμπεριλαμβάνεται το πρωινό (American style buffet). 1ο παιδί 0-12 ετών δωρεάν.

Για πληροφορίες & κρατήσεις Τηλ.: 24270 49700, 210 3242152

http://www.skiathos-palace.gr, [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή