ΤΑΞΙΔΙΑ

Hhotels Collection: Καθαρισμός παραλιών στη Ρόδο για την Ημέρα Περιβάλλοντος

hhotels-collection-katharismos-paralion-sti-rodo-gia-tin-imera-perivallontos-2139166

Με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Όμιλος Hhotels Collection διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθαρισμό παραλιών στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Κιοτάρι και στη Λάρδο (Λοθιάρικα).

Στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουνίου- Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι και περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι που διαμένουν και στα 5 ξενοδοχεία του Ομίλου (Princess Andriana, Boutique5, Rodos Princess, Princess Sun, και Lindos Princess).

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν γάντια και σακούλες για τη συλλογή απορριμμάτων, ενώ διανεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο του Ομίλου, ως δείγμα εκτίμησης όλων των μελών για την εθελοντική τους εργασία.

Συνολικά από τις παραλίες συλλέχθηκαν 120 σακούλες με απορρίμματα. Κύριοι στόχοι της δράσης είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο καθώς και η προώθηση της ανακύκλωσης σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης.

«Ο κάθε ένας από εμάς είναι υπεύθυνος για να διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και να το διαφυλάξει. Ατομικός αλλά και συλλογικός στόχος θα πρέπει να είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο. Η ομάδα των Hhotels θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες με σεβασμό και εκτίμηση στο περιβάλλον» δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, κύριος Ιωάννης Χατζηλαζάρου, αφού ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες.