Για ύπνο σε μια pub

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγήκατε, ήπιατε λιγάκι παραπάνω και τώρα εύχεστε να μπορούσατε να πέσετε κατευθείαν στο κρεβάτι; Στην περιοχή Spitalfields του Ανατολικού Λονδίνου γίνεται.

Σε ένα βικτωριανό οίκημα του 1884 στεγάζεται η δημοφιλής pub The Culpeper, η οποία διαθέτει έναν όμορφο κήπο με θερμοκήπιο στην ταράτσα, εστιατόριο, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στις υπηρεσίες της και πέντε δωμάτια.

Είναι μικρά αλλά απολύτως λειτουργικά, φιλόξενα, καλόγουστα και με δικό τους μπάνιο.

Στην τιμή των 120 λιρών (143 ευρώ) που θα πληρώσετε για τη διανυκτέρευση περιλαμβάνεται πρωινό, που σερβίρεται στην ταράτσα ανάμεσα στα κηπευτικά και τα βότανα, τα οποία προορίζονται για το εστιατόριο και την pub, και έκπτωση 10% σε ό,τι καταναλώσετε κατά τη διαμονή σας στο The Culpeper.

Την άνοιξη μπορείτε να βοηθήσετε στην καλλιέργεια του κήπου, παρέα με άλλους ντόπιους, ενώ το καλοκαίρι το θερμοκήπιο μεταμορφώνεται σε rooftop bar, απ’ όπου απολαμβάνετε το φωτισμένο Λονδίνο και τον εμβληματικό ουρανοξύστη The Gherkin.

www.theculpeper.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή