Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βραβεύθηκε από τα World Travel Awards 2016

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βραβεύθηκε από τα World Travel Awards 2016

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ένα ιστορικό ορόσημο στην καρδιά της Αθήνας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην κορυφή κατά την τελετή απονομής των τουριστικών βραβείων World Travel Awards™ στη Σαρδηνία της Ιταλίας, όπου και βραβεύτηκαν τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ανακηρύχτηκε ως το κορυφαίο Ξενοδοχείο της Ελλάδας κατακτώντας το βραβείο με τίτλο Greece’s Leading Hotel. Επίσης, το βραβείο για την κορυφαία σουίτα της Ελλάδας απέσπασε η Προεδρική σουίτα της Μεγάλης Βρεταννίας με το βραβείο Greece’s Leading Hotel Suite.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βραβεύθηκε από τα World Travel Awards 2016-1

Ο θεσμός των World Travel Awards™, γνωστά και ως τα Όσκαρ του τουρισμού, θεσπίστηκε το 1993 και σκοπό έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τις ηγετικές επιχειρήσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της βιομηχανίας του τουρισμού παγκοσμίως.

Tο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του και να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή