Δεν το πήρε το… ποτάμι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν επισκέπτεστε το Παρίσι και ψάχνετε κάτι το διαφορετικό, μπορείτε να δοκιμάσετε την εναλλακτική διαμονή που προτείνει το νέο πλωτό ξενοδοχείο OFF στον Σηκουάνα. Μην ανησυχείτε, δεν θα αντιμετωπίσετε θέμα ναυτίας, διότι είναι μόνιμα «δεμένο» στην αποβάθρα Austerlitz, έξω από τον ομώνυμο σταθμό του τρένου.

Διαθέτει 54 άνετα δωμάτια μίνιμαλ αισθητικής, με θέα τη δυτική ή την ανατολική ακτή, καθώς και τέσσερις σουίτες. Το άνετο και ευήλιο σαλόνι-μπαρ, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε ακόμα κι αν δεν μένετε εκεί, σερβίρει πρωινό, κοκτέιλ και τάπας, ενώ η μίνι πισίνα και το ξύλινο deck επιφάνειας 400 τ.μ. προσφέρονται για βουτιές και ηλιοθεραπεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διαμονή στο OFF ολοκληρώνεται με τις μουσικές επιλογές της διαδικτυακής υπηρεσίας Tune my Tape που συντροφεύουν τους καλεσμένους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας τέμπο σε κάθε όψη της εν πλω εμπειρίας τους.

http://offparisseine.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή