KOTI, όπως σπίτι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 100 χρόνια από τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της από τη Ρωσία γιορτάζει φέτος η Φινλανδία και το Φινλανδικό Ινστιτούτο στο Παρίσι επέλεξε να συμμετάσχει στους εορτασμούς με μια πρωτότυπη έκθεση αφιερωμένη στη φινλανδική φιλοξενία.

Στον εκθεσιακό χώρο του Ινστιτούτου κατασκευάστηκαν έξι παραδοσιακά ξύλινα καλυβάκια που θα παραμείνουν εκεί μέχρι και τον Μάιο, ενώ θα διατίθενται και για διανυκτέρευση με κράτηση μέσω AirBnB, για μια πιο βιωματική εμπειρία.

Ρόμπες και παντόφλες θα παρέχονται στους καλεσμένους κατά την άφιξή τους, ενώ το κοινόχρηστο τραπέζι στο κέντρο αυτής της κοινοβιακής εγκατάστασης θα προσφέρεται για συναντήσεις και… κουβεντούλα με τους γείτονες, καθώς επίσης για παραδοσιακό πρωινό.

Το pop-up ξενοδοχείο KOTI (δηλαδή σπίτι), αποτελεί μέρος της έκθεσης Mobile Home 2017 που εξερευνά τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την έννοια του σπιτιού. 

http://kotisleepover.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή