Όνειρα… λογοτεχνικά!

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι θα λέγατε αν στην επόμενη επίσκεψή σας στη Νέα Υόρκη κλείνατε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο όπου κάποτε διανυκτέρευσαν οι Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, Τόμας Μαν και Τζον Στάινμπεκ;

Το ιστορικό city hotel του Μανχάταν Renwick, θέλοντας να τιμήσει τις προσωπικότητες της λογοτεχνίας που πέρασαν κάποτε από το κατώφλι του, έχει δημιουργήσει τις μοναδικές «σουίτες των συγγραφέων» με διακόσμηση που παραπέμπει στη ζωή και στο έργο τους, όπως κόπιες των βιβλίων τους και φράσεις τους γραμμένες στους τοίχους.

Πρόσφατα το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο εγκαινίασε την πρώτη του σουίτα αφιερωμένη σε γυναίκα λογοτέχνη, τη Γερτρούδη Στάιν, που λέγεται ότι επίσης έμεινε εκεί.

Το ντεκόρ της παραπέμπει στο Παρίσι, όπου η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και διοργάνωνε τα περίφημα σουαρέ της.

Παραγγείλετε λοιπόν ένα κοκτέιλ The Gertrude από το μπαρ και, βυθισμένοι στην άνεση της σουίτας της, αφήστε τη φαντασία να σας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.

www.therenwickhotelnewyork.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή