Οι νέες Μαλδίβες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι οι Μαλδίβες είναι μόνο για ερωτευμένα ζευγάρια;

Το ολοκαίνουργιο πολυτελές θέρετρο Kandima στο ομώνυμο νησάκι της ατόλης Dhaalu έρχεται να καταρρίψει τον μύθο. Συστήνεται ως «οι νέες Μαλδίβες» και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ταξιδιωτών.

Θα πάτε εκεί με τα παιδιά σας, τους φίλους σας ή τη… γιαγιά σας και θα απολαύσετε την αιώνια λιακάδα, την περιπέτεια, τα θαλάσσια σπορ ή την απόλυτη γαλήνη και ευεξία μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων και παροχών.

Η διαμονή προσφέρεται σε 274 στούντιο και βίλες με κομψό, τροπικό ντεκόρ και θέα στα φοινικόδεντρα, την άσπρη άμμο και τα τιρκουάζ νερά.

Διαθέτει 10 διαφορετικά μπαρ και εστιατόρια, beach club, πισίνα, γυμναστήριο και spa, ενώ καινοτομία αποτελούν τα πολύχρωμα RFID βραχιολάκια σιλικόνης που οι επισκέπτες φορούν κατά την παραμονή τους και με τα οποία μπορούν να ξεκλειδώνουν το δωμάτιό τους, να ψωνίζουν στα καταστήματα με πίστωση ή να κάνουν κρατήσεις στα εστιατόρια και στο spa.

www.kandima.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή