Ο Ελβις «ζει» στο Τενεσί

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και σαράντα χρόνια ο «Βασιλιάς» δεν μένει πια εδώ, το «προσκύνημα» όμως στη θρυλική Graceland, την έπαυλη του Eλβις στο Μέμφις του Τενεσί, είναι όνειρο ζωής για τους απανταχού φίλους του ροκ εν ρολ.

Εδώ και έναν μήνα μάλιστα έχουν έναν λόγο παραπάνω να την επισκεφτούν.

Στο Elvis Presley’s Memphis, τη νέα επέκταση των 18.580 τ.μ. της έπαυλης, που κόστισε συνολικά 45 εκατ. δολάρια, οι φαν του Πρίσλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τη ζωή και την καριέρα του ινδάλματός τους μέσα από αμέτρητα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και να δειπνήσουν σε δύο θεματικά εστιατόρια αφιερωμένα στους γονείς του, την Γκλάντις και τον Βέρνον Πρίσλεϊ.

Στα 1.858 τ.μ. του νέου μουσείου Elvis: The Entertainer, από την άλλη, θα εντρυφήσουν στις μουσικές επιρροές του, θα δουν από κοντά τα μυθικά κοστούμια και τους χρυσούς δίσκους του και θα ανακαλύψουν τις ρίζες του ροκ εν ρολ – και όλα αυτά ντυμένα με άφθονες δόσεις νοσταλγίας για την εποχή της αθωότητας, που έχει περάσει ανεπιστρεπτί. www.graceland.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή