Ο γύρος του κόσμου με μια γκάιντα

Ο γύρος του κόσμου με μια γκάιντα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια τρελή ιδέα καρφώθηκε πριν από τρία χρόνια στο μυαλό του 27χρονου Σκωτσέζου Ross Oc Jennings: να φωτογραφηθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου φορώντας κιλτ και παίζοντας γκάιντα.

Από τότε έχει γυρίσει 60 χώρες (εδώ τον βλέπουμε στη Σκωτία, στο Isle of Skye) και έχει αποκτήσει περίπου 20.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους οποίους μοιράζεται στιγμιότυπα από τα ταξίδια του.

Έχει φωτογραφηθεί σε κινεζική παγόδα, σε καταφύγιο καμηλοπάρδαλης στο Ναϊρόμπι, με φόντο το λιμάνι του Μονακό και τον Πύργο του Άιφελ, με μοναχούς στην Καμπότζη και με γιαπωνέζικα μάνγκα στο Τόκιο.

Παρόλο που ξεκίνησε διεκδικώντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ, κίνητρό του πλέον είναι –όπως λέει– οι εμπειρίες που αποκτά και οι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζει ταξιδεύοντας.

Ανάμεσά τους και οι αστυνομικοί στο Βατικανό, οι οποίοι, αφού τον απομάκρυναν ευγενικά την ώρα που πόζαρε με την γκάιντα, στη συνέχεια… έβγαλαν μαζί του αναμνηστική φωτογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή