Alitalia: πρώτη φορά πτήση Αθήνα – Τελ Αβίβ, εισιτήρια με επιστροφή από €98

Alitalia: πρώτη φορά πτήση Αθήνα – Τελ Αβίβ, εισιτήρια με επιστροφή από €98

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το καλοκαίρι η Alitalia για πρώτη φορά στην ιστορία της προσφέρει απευθείας καθημερινή σύνδεση μεταξύ δύο πόλεων εκτός Ιταλίας: Αθήνα – Τελ Αβίβ. Οι τιμές των εισιτηρίων της νέας αυτής πτήσης ξεκινούν από €98 για αγορές μέχρι 16 Ιουνίου 2017, για ταξίδια με επιστροφή στην οικονομική θέση από 04 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2017. Εκτός από αυτό το σημαντικό νέο, κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2017, η Alitalia θα πραγματοποιεί 68 εβδομαδιαίες πτήσεις από επτά ελληνικούς προορισμούς προς την Ιταλία. Η Ιταλική Εταιρεία θα συνδέει τα έξι ακόλουθα ελληνικά αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ρόδου, Ηρακλείου, Μυκόνου και Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Fiumicino Ρώμης, καθώς επίσης το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδο, Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Επίσης, από τις 31 Οκτωβρίου, η Alitalia θα συνδέει τη Ρώμη με τις Μαλδίβες  με απευθείας πτήση που θα πραγματοποιείται τρείς φορές την εβδομάδα. Οι τιμές των εισιτηρίων για Μαλδίβες, με αναχώρηση από Αθήνα και άνετη ανταπόκριση στο Fiumicino Ρώμης, ξεκινούν από €799 με επιστροφή στην οικονομική θέση.

Το πρόγραμμα πτήσεων και υπηρεσιών της Alitalia συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί είναι πλήρως χρησιμοποιήσιμα και όλες οι μελλοντικές πτήσεις είναι διαθέσιμες για κρατήσεις και αγορές από τα συνήθη κανάλια πώλησης, όπως για παράδειγμα τα πρακτορεία ταξιδίων.

Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών MilleMiglia της Alitalia, καθώς και οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο BusinessConnect της Alitalia – το πρόγραμμα κινήτρων που επιτρέπει σε μία εταιρεία να κερδίζει μίλια κάθε φορά που οι υπάλληλοί της ταξιδεύουν με την Alitalia για επαγγελματικό σκοπό – μπορούν να συνεχίζουν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν  μίλια σε πτήσεις και υπηρεσίες της Εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή