ΤΑΞΙΔΙΑ

Gastronomy Event: “Italy meets Greece”

Gastronomy Event: “Italy meets Greece”

To αρχοντικό Kinsterna, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το εστιατόριο 'Σπονδή' – βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin – και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Απόστολο Τραστέλη, προγραμματίζει μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 18 & 19 Ιουλίου, υποδέχεται τους νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Chefs Riccardo Marcenaro και Fabio Donzelli που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef του αρχοντικού Γιώργου Χάψα για να προσφέρουν στους επισκέπτες του μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού θα περιλαμβάνει καλοκαιρινά μεσογειακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα από το κτήμα, αλλά και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, όπως χειροποίητο ραβιόλι σε ligurian style ή ριζότο και πάστες σε πρωτότυπες εκτελέσεις των δύο φιλοξενούμενων Chefs.

Οι δύο βραδιές θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο sterna” του αρχοντικού, γύρω από την εντυπωσιακή βυζαντινή στέρνα, με μοναδική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο και το βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας, στις 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 27320 66300 ή στο [email protected]

Kinsterna Hotel
Μονεμβασιά
T 27320 66 300
E [email protected]
M www.kinsternahotel.gr