ΤΑΞΙΔΙΑ

Βράβευση του Ομίλου H Hotels Collection στα Diamonds of the Greek Economy 2017

vraveysi-toy-omiloy-h-hotels-collection-sta-diamonds-of-the-greek-economy-2017-2199841

Σημαντική διάκριση απέσπασε ο Όμιλος Ξενοδοχείων H Hotels Collection για τη συνεχόμενα ανοδική και αναπτυξιακή επιχειρηματική πορεία που ακολουθεί. Η σχετική βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2017».

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της H Hotels Collection δηλώνοντας σχετικά: «Θα ήθελα να επισημάνω πως η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους μας και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Επιπρόσθετα και με πίστη στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, ο Όμιλος Ξενοδοχείων H Hotels Collection αναπτύσσεται δυναμικά με εξωστρεφή επιχειρηματική στρατηγική. Ήδη ετοιμάζουμε το 6ο κατά σειρά ξενοδοχείο του Ομίλου στη Νότια Ρόδο, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του την επόμενη σαιζόν.

Το νέο μας υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα είναι αληθινό στολίδι στις τουριστικές υποδομές της χώρας μας. Με κεντρικό πυλώνα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στόχος μας είναι να επαναπροσεγγίσουμε την έννοια της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας, συνδυάζοντας τις ομορφιές του τόπου και υλοποιώντας καινοτόμες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του επισκέπτη».