Το Sani των… ενηλίκων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άνοιξε πριν από έναν μήνα στο γνωστό Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το πολυαναμενόμενο πεντάστερο ξενοδοχείο Sani Dunes, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους και σε εφήβους άνω των 12 ετών.

Η διαμονή προσφέρεται σε 136 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με λιτή και κομψή επίπλωση, πολυτελείς ανέσεις και ιδιωτικές βεράντες με πανοραμική θέα στις πισίνες, στους πολυτελείς κήπους ή στη θάλασσα.

Η ιδιωτική παραλία με τη χρυσαφένια άμμο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, το ίδιο και οι εξωτερικές και εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, το spa και τα τρία εστιατόρια, ένα εκ των οποίων παρουσιάζει το καινοτόμο μενού του βραβευμένου με αστέρι Michelin Έκτορα Μποτρίνι.

Στις ποικίλες προσφερόμενες δραστηριότητες περιλαμβάνεται το Sani Teen Club ειδικά για εφήβους, με μαθήματα χορού και τοξοβολίας μεταξύ άλλων, αλλά και το Sani and Volvo Experience, που παρέχει δωρεάν ιδιωτικές περιηγήσεις με ένα Volvo S90 και οδηγό σε όποιον ένοικο επιθυμεί να ανακαλύψει την περιοχή.

www.sani-resort.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή